About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Friday, December 04, 2009

Jannah - - ->Hari ke-3 di Qdees Tadika Sri Awana

3 Dis 2009 : aku dah masuk kerjer balik…tak leh nak tunggu dia lagi..hantor Jannah , tapi makan dulu..pastu p hantar dia, meraung2 tak nak masuk..
nak mama!!nak mama!!...teacher dia dukung jer….
Hati aku berdebar..harap2 dia ok dan suker ngan sekolah dan kawan2 dia… lupalak nak bawak swimming suit..dia ader kelas berenang@ main2 air jer..
so balik rumah amik baju n hantor tanpa pengetahuan dia…
teacher cakap dia ok..nangis sekejap sahaja…alhamdulillah…

Kul 11.30 amik dia, nampak dia senyum..alhamdulillah..
dah nak cerita pasal kawan dia Riefqi ( dia panggil Piki)..he..he..
dah nak tunjukkan mama apa yang dia berlajar kat sekolah..
dah nak nyanyi…
dah ader perkembangan positif..
tak sabar nak tunggu esok...

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...