About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Friday, December 04, 2009

Jannah - - - > Hari ke-4 di Qdees Tadika Sri Awana

Breakfast dulu..

4 Dis 2009 : hari ni adalah pengalaman yang tak boleh aku lupakan..demi Allah…aku hantar Jannah hari ni, tapi seperti biasa dia memang request nak makan dulu..

aku ngan paksyah korbankan masa tak masuk tazkirah pagi kat kolej…

dia makan dengan penuh semangat dan wajahnya ceria…

sampai kat pintu sekolah, hati aku berdebar…tetapi dengan selamba nyer jannah berkata…



Mama p work..

kakak nak pi school..

kakak tak nangis lagi..


Macam nak menangis aku dengar ayat tu…sangatlah sedih ok..aku bersyukur sangat2 ..

yang dia dah suker ke sekolah..dalam masa yang singkat…hati aku sangat senang..

siap Tanya kat hubby..apa kener ngan anak kita tu bang???

Jannah turun ngan wajah happy..terus jer masuk…good girl ..thats my girl…

Pukul 11.30 tak sabar nak tunggu dia balik…

nampak jer kelibat dia, jelas wajah gembira Jannah…

aktiviti hari ni...buat topi


Pukul 2.30 ptg, Teacher Qdees call, tanya fasal kursus pendek kat kolej aku..aku sempat tanya fasal jannah..katanya, Jannah sangat ok..dah boleh berkawan dengan sesiapa sahaja..dah boleh pujuk Piki (Riefqi) supaya jangan nangis....dah boleh cakap ngan teacher...oooo lega hati mak anak oiii....

So esok sabtu dan ahad cuti..minggu depan pi school balik..

hopefully dia akan ok..kan budak2 ni sikapnya on off jer…



❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

6 pesanan:

As@Aza said...

bestnyaaa iena....aza baca citer dia dari 1st day sampai hari ke 4 dia ke school....baguslah...4 hari jeer jannah dah boleh suker nak pi school...aza betul2 tgh risaukan afiq...macam mana lah dia january nanti nak pi school ni ;(

good girl lah jannah.... :p

Jue ~ mama DnD said...

Gud girl nya Jannah... InsyaAllah senin dia pasti ok... dia mmg suak p skul kan...

M@L@ said...

salam...
good gurl lah jannah..bagus2 balajau rajin2 yer...hati mama jannah pon gumbira..

M@L@ said...

cantek lah blog awak... suker sya tgk kreatif & nice...

Mimi said...

lega hati baca cerita Jannah dah suka gi school...Jannah good girl, kejap je da adapt dgn persekitaran baru...mudah2an Najeeb pun mcm Jannah bila nak masuk school nnt..

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

sonok tgk jannah dah p skol... maryam insya-Allah next year br p..

kite je dok risau anak kite kak.. padahal anak kite sgt memahami + berdikari....

go jannah go

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...