About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Thursday, December 03, 2009

Kami - - - > bergumbira di Ikano..




minggu lepasmasih sempat lagi tu..
pas hantar album kawin kat customer Kl, kami pi bergumbira di Ikano..
ndak3 YES (Year end sale)..
so memang ramai umat yang soping moping..
mula2 teragak nak shopping, tetapi melihatkan org ramai yg beratur
panjang giler kat kaunter pembayaran..fuhh..aku pun lupakan niat murni tu..



So, kat ikano tu banyak booth jualan xmas..
aku pun sempat merembat barang sekolah Jannah..dia pilih DORA ..
aku pun tak tahu dia suker dora..selama ni Barney..
alih2 la ni beg barney Rizqi yang dok laram..
aktiviti lain bawak anak2 main naik binatang besar (ntah aper name saintifik benda ni)..
pastu melepak kat Kluang Station..minum kopi..Beg dora jannah..gula2 agar dia bersemangat nak pi school..

so layan video...






❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

1 pesanan:

Jue ~ mama DnD said...

bukan main sonok jannah naik bendalah tu... apsal rizqi cam x teruja pung.. hehee

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...