About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Friday, November 18, 2011

JR ---> Rizqi menari..mama teruja ..@ konsert Final qdees 2011

Assalamualaikum..
entry kali ini masih berkisar tentang konsert akhir qdees 2011...
kali ni , nak ceriter pulak tentang my little boy Rizqi..
mula2 dulukan, dia x nak dancing..tegak mcm kayu..
hahah..cikgu2 dah muler risau..takut dia x mo perform masa konsert..
aku pun membebel dalam keter..
siap ugut main2 kalau tak mo dancing. mama berentikan sekolah..
kalau dancing nanti mama beli motor Ben 10 ..(janji lagi ni..)
beberapa hari lepas tu dia cakap ---> mama, adik dancing dalam kelas..
omg..word itu sangat2 menggembirakan aku ..
Teacher Chong pun mengiyakan yg Rizqi  dah nak ikut dancing sama2..
so meh kita tengok, apa yg dia dok praktice selama ni...

sweetkan..gandingan ngan bff Dek Ja..(Siti Khadijah)..

dek ja tak pusing...



hahah?..amacam ok x??
bagi aku, mama dia ..tersangatlah OK..mama bagi ***** 5 star utk rizqi..
lepas abis jer dia beraksi..aku pi tengok dia kat belakang stage..
dia ngan geng2 3 tahun tengah makan..
mak bapak dah boleh amik anak2 yg perform 3 tahun..

tengah makan ngan dek ja...




suka nar gambar tongkat dagu ni...





comelkan dek ja ni???

dah start buat muka hebat...




alololo sweetnyer...




ngan Qaseh..
sayang adikk.....
ok itu sahaja ceriter Rizqi beraksi di Konsert Akhir Qdees..
satu permulaan yg baik..
tak kisahlah lupa step ker aper..
lagipun apa yg boleh diharapkan dgn budak2 umur 3 tahun..
dia nak perform tu pun dah kira bagus..
dia nak goyang cikit2 pun dah kira berani..
lagilah kalau dia dancing betul2 tu..
well done Rizqi....


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

1 pesanan:

客家妹 said...

comelnya RIzqi dan Khadijah! Tak sampai hati nak let them go next year^^. My thinking also the same, as long as they dare to stand on the stage and try their best to perform, it's actually a very good and excited experience for them already. Keep going Rizqi!!! We love you^^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...