About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, November 30, 2011

JR ----> Holiday @ Kuching Day 2/ Part 2 (01/11/2011)

Entry sebelum:

  • Day 1/Part 1--->klik sini
  • Day 1/Part 2 --->Klik sini
  • Day 2/Part 1 ---> kilk sini

Assalamualaikum..
sambungan entry Day 2/part 2
after balik dari pasar Sarikin..
Perjalanan diteruskan ke India Street dan Main Bazaar.
Umpama macam petaling street jer ni..
tapi petaling street lagi best,,hehehe…
anak2 dara saya...
chi cha tutup muka..
pelancong sangat..hahah...
beli baju tidur..
pengantin baru****heheh
beli aper tu??serius nau...

fokus..fokus...
rizqi naper???
mana kasut jannah??..mcm2..hahah..
apa motif korang ni???
suami idaman wanita..hahahah
khusyuknyer....
penangan gambir serawak ni...ahakss
sweet kan..
penat berjalan...

Dah penat menapak, masing2 melepak kat Kuching Waterfront lagi..
makan cekodok pisang.perut tengah lapar..pastu balik ke hotel masing2 naik teksi.sebab masa ni bus kk Kuching digunakan utk event lain…



Disebabkan bilik aku,bilik azi ngan bilik sya dekat2 
maka kitaorg selalu buat mesyuarat utk revise aktiviti seterusnya esok.
lokasi kat view garden bilik sya..garden lah sangat..hahah…
yg paling happy x ingat dunia ialah jannah dan yaya …
budak2 tu kejap2 pi bilik aku, kejap2 pi bilik azi..
hahah apa lagi berlari2..memang bisinglah..
rupa2nya ader guest yg x puas hati..bising..memang pun bising..

Siap kener sound ngan security guard..huhuhu…

baju tidur sama...
Ok, utk hari ke-2 ni , dinner kitaorg ialah @ Top Spot.
tempat makanan seafood yg glamour tu…
walaupun kebanyakkannya kedai dia owner dia org cina,
tapi tukang masak nya banyak yg Islam..sangat berbaloi2 makan..
mewah..mcm2 ader..harga pun boleh tahan ..
semuanya RM270+++…sangat berbaloi kan…

kedai makan...


After tu, semuanyer pakat2 balik hotel..
kepenatan ++ lagi dengan kekenyangan.so sampai jer hotel jumpa 
my bff Irda aka notz  ngan husband dia mahdir kat lobby hotel..
dengan babynyer Sara Zakiyyah..so cute like mummy n daddy.. 
hahaha…plan utk dinner esok ngan irda dan mahdir.
cute kan...love3..
with irda aka notz..

Sekian utk ceriter hari ke-2…
bersambung utk entry Day 3 /kuching  02/11/20


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...