About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, December 09, 2008

Aku tak der mood...

malam tadi aku balik rumah tangkak dalam kul 11.30 mlm, hubby aku masuk umah dulu...dia keluar,,"ma. rumah bersepah..ada org masukk.. berderau darah aku...
Aku masih dalam keadaan takut2 dan fobia ketika ini..
aku tak de mood nak cerita..aku dah buat report polis dan eskpetor sahab pun dah datang umah aku..
rumah pun dah kemas cikit2..kalo tak memang tak leh nak tidor malam tadi...
nanti kalo ader mood aku citer kkk...

tapi yg pasti pencuri tu memang GOBLOK.....
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

13 pesanan:

Zanna_MamaBatrice said...

la kak iena...
adoiler....camner leh pencuri tu masuk umah nie.....mmg xde mood ler kalu org masuk umah kan...
byk ker barang yang hilang kak..

zana sokong...itu perampok mmg goblok...xde kerja langsung ler....sian kak iena..

sabar yerk...

Mimi~N said...

jahatnya pencuri..masa musim perayaan ni dorang beroperasi ye..
byk ke yg dicuri?

pencuri mmg goblok kan..sesuka hati je amik harta org..

mrs khairul said...

kak ina sorry to hear that..nsb masa tuh akak xde kt umah..bahaya gak tau,.perompak skg bab bunuh2 ni dh mcm benda biasa...selisih kan..

pasni kena psg alarm system gak nya kan..letak padlock pun dh xslmt..

wanie said...

ish...takut nye..rumah kena masuk pencuri..time2 camni la byk kes pecah rumah..

byk barang yg hilang ke?

Puan Iza said...

laaa kak ina....umah dimasuki pencuri ker?....jahat tul pencuri tu....cam tak der keje lain jer...mmg goblok tul la pencuri nie...bak kata zana & mimi. banyak ke kak brg yg ilang...harap akak byk2 bersabar yea.....

~aza...as / ummie afiq~ said...

Iena...rumah aza pernah orang nak try umpil gate untuk masuk...tapi tak berjaya....itu pun dah buatkan kami dalam rumah takut & macam fobia dok dalam rumah tu utk beberapa hari...ini pula bila tengok rumah bersepah kener pecah masuk camtu...sure sedih...takut...fobia...geram...marah bercampur-campu kaann??? bawak banyak bersabar iena yeerrr....banyak keerr yang hilang??? update nanti tau...

yong said...

amik kesempatan tul diorang tu.
sungguh tak patut.
nauzubillah..

lieya_latif said...

astaga....betul ke kak....mmg sialan pencuri tu...biar laknat laa hidup die dunia akhirat...

kak iena bwak bersabar yeak...harap takde ape2 yg hilang...risau plak dengar....sure jatuh mood kite kan bile rumah kena pecah masuk....kak nanti update yeak ape yg hilang....harap akak tabah dgn dugaan nie....

azie(mama auni& erin) said...

azie pun fobia baca entry akak ni...sbb azie pun pernah alami....mmg bongok betul tau...

ILA said...

isk...isk...isk...nanti ader mood akak citer ye...naper pencuri itu begitu GOBLOK?...huhu

Cik Puan Mimi said...

sabar na, aku dah rasa apa yang kau rasa.. .memang rasa gerun, seriau, geram, takut semua ada... fobia lagi la kan...

apa pun kena bersyukur kau tak de kat rumah time tu, kalau kau ada kat rumah time tu tak tau la nak cakap apa.. kes sekarang ni bukan kira, bunuh, rogol, larikan anak.. ishk2 mintak simpang la..

Sue@MamaMaryam said...

ya allah.. sian akak.. hurmm cepat2 la mood akak dtg.. x sabo nak tau apa cerita..

Sham Ummi Echa said...

cilakaknya pencuri..kuang hajor tul.. hish geram aku nih..

ko byk2 brsabar yer..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...