About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, December 02, 2008

Bayar Hutang Tag lagi :::Keaslian wajah ku...

Tag yang ke-2 berkenaan ngan rupa aku yang asli..natural beauty lah katakan.. wakaka..a'a'a..sila jangan muntah2..mual2....kalo nak jugak, sediakan plastik...
Ok..Aku ni jarang sangat bersolek tebal2..pakai lipstick sekali jer..waktu pagi..kalo lepas smbhyg zohor, kalo aku rajin aku pakai..tetapi selalu memang aku ni malas...

Tembam tul muka aku ni
*** Gambar diambil dalam pukul 8.30 pagi..pas aku breakfast..
so, aku ikut peraturan2 kat bawah ni lah..aku pun dah lupa sapalah bagi aku homework ni..
1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.
2) Don't change your clothes, don't fix your hair...just take a picture.
3) Post that picture with NO editing
.4) Post these instruction with your picture.
5) Tag 10 people to do - yg ni aku rasa semua dah buat kann..kan..sapa yg rasa nak buat lagi, silakan lah yer...

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

10 pesanan:

Sham Ummi Echa said...

suci murni jer muko ko..
ko putih xpe la x mekap pon.. kalo aku x mekap cam hantu raya jer muka aku

azie(mama auni& erin) said...

hehehe pki liptik ke xpki ker nuka akak cun tetap sama.

Hirda Ibrahim said...

ko kulit putih x makeup pun ok...
kalu kulit kelabu asap cam aku ni, x pakai lipstik cam rupa dlm pantang ko...kusammm jek..huhuhu

Sue@MamaMaryam said...

akak tetap cun apun x pakai lipstik!!! seyesss...x tipu..

lieya_latif said...

ko mmg natural beuty kak, tak yah pakai makeup pun dah cantik.....kalo lieya ni ...buruk...silap2 org ingat ahso mane jual kangkung kat pasar keh keh keh

eija28 said...

kak eina tak payah make up pun tak ape...dah putih melepak kan...natural beauty....

ILA said...

eceh...ceh...ceh...sikitnyer suci je muka akak kan?...ekekeke

mmg btl2 nampak natural beauty tanpa sebarang make-up @ lipstik... akak mmg dah putih melepak!! mmg dah cun la tu!!!

Nur a.k.a admansyah said...

give me 5 iena... akak pun x suke make-up & touch-up balik! even tak seputih murni awak...

Cik Puan Mimi said...

muka kau memang sweet.. putih melepak.. aku cuma muka chinese look cam kau.. tak make up pun dah cun.. hehehe

Cik Puan Mimi said...

oppss salah ayat "aku cuma muka chinese look cam kau" yang sebenarnya aku nak tulis "aku SUKA muka chinese look cam kau"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...