About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, December 15, 2008

Tag tak der tajuk...

Dalam musim aku tengah berkobar2 nak bayar hutang tag, aku teringat yang aku pernah didatangi satu tag dari Emma @Ikka a.k.a mamaTrisyia&Sara ...tag ni tak dak tajuk..ok aku akan jawab satu persatu..masa yang diambil adalah dalam 15 minit...mulakan sekarang...

1.Awak ni "hot" ker..??
Hot ke tak??Hot Ke tak?..Hot kot..itu kene tanya hubby aku..tapi ckit2 masa zaman moda2 dulu hot ler...

2.Tepek gambar2 anda..

3.Kenapa suker sangat ngan gambar2 diatas tu?
hah ko amik..Banyak tul aku upload..tak ikut soalan tul aku ni..
Actually banyak gambar yang aku suker..terutama sekali gambar J&R..
tapi la ni aku nak bagi chance kat diri aku sendiri ..tu yang aku tepek gambar2 aku.
Gambar 1 & 2 :: aku suka sebab aku ala2 model gitu..perasan tul..
Gambar 3 :: aku memang minat tul ngan kimono ni.. org kata aku ni ader rupa anak nipon..keh..keh..dulu masa aku gi rombongan ke Penang masa Form 4, ader sorang pakcik islam muslim tu tak bagi aku masuk dalam masjid sebab dia kata aku org jepun..masa tu aku free hair..
Gambar 4 : aku suker rambut aku gaya mcm tu..klasik tul...

4. Bila kali terakhir ko makan pizza, iena?
Bulan lepas kot..dah jarang sangat mkn kat pizza..sebab jannah nak makan KFC jer..dapat menan..

5. Lagu yg baru ko dengar sebentar tadi?
Lagu Matahariku - nyanyian Agnes Monica upload dari internet..suka tau lagu ni..

6.Selain buat blog ni, ko buat aper lagi hah???..
Tengah buat kejer lah..takkan layan TV kot..belum masanya lagi..keh..keh.. tengah betulkan balik budget family Day opis aku....

7.Nama apa yg menjadi kesukaan ko?
Dah tentulahh aku suka nama Nur Jannah, Ahmad Rizqi..Syurga dan Rezeki..

8. Manusia-manusia yang perlu di tanda...(Tag daaaa...)
aku rasa semua dah buat..tapi tak per aku buat gak utk menjawab soalan 9-13.
1.Mimi - dah buat
2. Yong -dah buat
3. Sab
4. Fateen
5. Azie mama Nonie & Elin

9. No 1 tu sapa?
Mimi ni mama F&E..aku memang rapat ngan dia..ader jer gossip2 yg melanda, aku akan call dia dulu..aku pun selalu share citer ngan dia..

10No 3 ?
Sab ni aku kenal masa gath putrajaya Julai 2007..dolu dia tak bz.. tak mcm sekarang.. susah tul nak jejak..

11.Tulis sesuatu tentang no 5 tu..
Anak kami yg 2nd lahir hari yg sama.31 Mac 2008..bezanya .aku boy, azie girl..boleh kita besan ni kan..kan..kan..

12. Macamana lak ngan no 4??
First time aku kenal fateen masa birthday Jannah kat Pizza Hut Damansara Ogos 2007..aku sungguh terharu sebab Fatten leh joint walaupun dia org Kuantan..sayang ko fateen..

13. No 2 tu ko kenal ker???
Yong ni samer tajuk kejer ngan aku..samer kementerian ngan aku..cuma mungkin skop keje yg berbeza..apa2 tentang kejer, aku akan tanya dia..

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

12 pesanan:

yong said...

wohoooo kak! memang hottttttt!

kehkehkehkeh

ewah..kita dah buat dah....

:)

azie(mama auni& erin) said...

adoi kena tag ..okey nnt azie wat yer..hehehe xsabor nak tgg 31 mac 2009 nie...

Cik Puan Mimi said...

amboi over kau.. orang suruh tepek sekeping gambar, ni bergambar2 lak kau tepek.. heheheheh

apapun muka kau memang ler cun, ala2 model jepun/cina/hongkong..

Hirda Ibrahim said...

over nihhhh..pic byk sungguh...LOL

weih, aku tgk pic ko kawin tu terus aku teringat pic erra tunang ngan yusri. dia punya rambut depan tu dia wat camtu aaa...

Sham Ummi Echa said...

amboi..mama hot..byk lak dia upload pics..tp siyes gambo ko sumer cun2 la..amoi jopun gitus...

lieya_latif said...

gambar2 hot tu mmg hot...cun weiii...kak ko ni chineese look...tu pasal le ko mmg cun hi hi hi hi......jgn kembang bontots plak aku over puji ni tau hi hihi

Sue@MamaMaryam said...

akak... panasnya.. ingat td artis mana....

Mimi~Najeeb said...

Mmg..dimataku Kak Iena mmg ada iras2 org Jepun..itu pasal pakcik tu x bagi masuk masjid..hihih

Jue ~ mama DnD said...

huyooooossss nie mmg mamam hot hot nie.. pic² ko iena mmg tak tahan.. cun cun blaka....a'ah lah iena ko cam ala² jopun...

Nurhayati said...

suka pic ngan kimono tu... sweet sangat2x....

eija28 said...

hot....hot...mmg hot gambar kawen kak eina....over dah tu!!!!

Puan Iza said...

mmg akak hot!! banyak lak tu pic yg cun :-)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...