About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, December 02, 2008

Tag..My Workstation..

Ok hari ini aku istiharkan hari menjawab tag untuk aku..aku akan cuba langsaikan hutang2 aku yg banyak tu..lagi pun ini dah hujung tahun, dah nak closing akaun..aku rasa aku ada 5 tag yang tak dibuat lagi..so aku cuba langsaikan 3 hari ni kkk...
Tag yang pertama hari ini ialah berkenaan dengan tempat mencari rezeki aku..my work station..aku ni lecturer biasa tetapi telah dilantik secara dalaman seb pegawai sumber & multimedia..so, dah tentulah tempat aku kat library..aku ditempatkan dalam satu bilik yang agak comel ( sesuai ngan aku..keh..keh..).. tak caya meh kita tengok...
inilah meja aku yg telah dicover2..cuma amik dari pandangan sisi jer...Ni lak, fail2 aku yg dah terabur susunannya..tak sempat..sila abaikan betapa bersepahnya meja aku..sorry, now musim student exam..softboard gantung kertas2 penting..dah tentu gambar buah hati jiwa raga aku perlu ada..
menjadi peransang untuk aku bekerja..chehh..Yang ni wajib ada...radio merangkap TV..boring2 bosan2 aku layannn...korang tengok???..aku tengah layan bollywoddd.....jgn bagitau bos aku tau...

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

16 pesanan:

Fateen said...

mmg bestlh wstation iena..kt library plak tu..mmg tenang jer nk keje...

Jasfyra said...

keje kt library ye?
sama lah kita..
besh kan..hehe

re - motif org tu saja nk tahu hal umah tangga org..dan nk ngacau kot...entah ar..dan org tu adalah pakcik hubby saya

Zanna_MamaBatrice said...

boss...ada org nengok citer hindustan boss....gi check gi...he he he...

best ar kak ko nyer radio merangkap tv tu...beli mana...aku pun nak cari satu...boring arr...nak harap mp3 kat pc aku nie..dok hari2 ulang lagu sama, boring yg amat......

tu pasal h/bag tersadai atas meja tu......

wanie said...

nak report boss la..ade org tgj citer hindustan ni...hehehe

Puan Iza said...

ooo siap ada tv lagi....tgk citer hindustan lak tu hehehhe...oka arr kak, borong2 leh tgk tv kan...

eMMa@iKKa said...

amboi...sambil keje bleh nengok tv..seronok tu...kalau lah daku ada radio cum tv mcm tu mahu kena jerit dgn boss..:)

Cik Puan Mimi said...
This comment has been removed by the author.
Cik Puan Mimi said...

memang comel jek w/station kau.. tak pe w/pun sepah tum menujukkan kau tu bz...

bestnya ada radio/tv kecik.. boleh gek layan sinetron indon sesekali.. hehehe

Hirda Ibrahim said...

aku paling suka part radio 7 tv kecik tu..hahhaha

ok la workstation ko, nampak cam selesa je..

re: laaa ni lagi sorang geng lieya... apsal korang2 ni penakut benda2 berbulu ni ek?? hahahah

Azie said...

wah siap ada tv lagi syok nyer

rep:kak ina elin cepat sikit dari auni..auni dulu 1 tahun 2 bulan baru leh jalan.

lieya_latif said...

best kak w/station ko...siap ade radio tv bagai haaaaa....lieya dulu ade bawak radio tapi tak leh cari channel laa kat sini....benganng tul....balik2 dok ulang dari mp3...busan!!! busan!!!

eija28 said...

syoknyer ada radio merangkap tv....bestlah kak eina dok kat library erk...

Nur a.k.a admansyah said...

fullamak!!! besh-nyer keje die... leh layan bollywood! jeles nie..

tapi, tang awak bz tur.. akak takmo-lah! he..he..

Sham Ummi Echa said...

comeinya w/station ko nih.. tenang jer nk wat kije.. da la kt library.. msti aman damai jer kan..
siap ada tv lg tu.. aku ckp kt bos ko..boss...tgk nih...(tiba2 ada tgn tutup mulut aku..tgn ko la tu)

ILA said...

huiissshhh giler kentang!!

workstation siap ader radia @ tv... BOS!!!! tgk kak eina ni bos!! dia layan hindustan...hua...hua...hua

yong said...

ohh dasat tempat akak..ada radio merangkap tv tuuuuu! meh kang nak ckp dgn pengarah! hahahahahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...