About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, December 29, 2008

Family Day :: Last Day - 14 Disember 2008


Pagi-pagi lagi aku ngan hubby dah bangun..untuk menguruskan Jannah & Rizqi..Games dijangka start kul 8 pagi..

Rizqi dah ready nak support mama ngan abah..


Hari ni adalah last day..so bermula acara yg paling penting iaitu acara games bagi dewasa..antara games yg dipertandingkan iaitu bowling kelapa, isi air dalam botol, lari ikat kaki, anyam ketupat, menyulam kasih, makan bisku kat dahi dll..
Aku ngan hubby pun tak terlepas dari menyertainya..yg paling aku tak tahan tu, aku masuk games makan biskut kat dahi..keh..keh..keh.. lawak tul...aku yg cadangkan games ni, aku lak yg kene masuk...


Acara pertama yg aku masuk:: bowling kelapa..tak menang pun..gaya jer lebih..Aku tengah membaling..
Acara isi air dalam botol

hubby tengah fokus...Juri Zaidah tengah mengadili..Hubby masuk anyam ketupat.. Dapat no-2

Penunjuk cara , Halim tengah buat demo..
Keh..keh.tersangkut lak..
Tu lah hidung mancung sangat ni..susah..perasan tul..


Ni acara lari ikat kaki..dapat no -3Rizqi dah bangun tidur..kalo tak sepanjang games tidor jer.. hadiah - untuk 3 games..

Jannah tengah berkawan ngan Kak Aisyah,,Main pasir jer ler..
Hah ni lah tokey pasir yg pemalu...

Penyampaian hadiah oleh bos aku..


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

9 pesanan:

Miriam Kerr said...

I dont know ANY of your language haha... But i do think you have such a beutifull family and smile.
I wish you guys the best ;)

yong said...

wah..sapu bersih hadiah ha kak..heheheh cayalah!

eija28 said...

bestnyer family day akak....eija dah penah rasa dok hotel nie dulu time kursus!!!byk dpt hadiah nampak!!!

eMMa@iKKa said...

uhhhhhhhh...banyak bolot hadiah..:) Mesti fun kan..:)

p/s Selamat Tahun Baru!!!
Apa azam kak iena 2009?

Sham Ummi Echa said...

meriahnyer family day...mcm2 acara ko masuk yer..byk lak dpt hadiah tu...

pst..akhirnya berjaya ker ko mkn biskut tu ha??

mrs khairul said...

amboi kak byk dpt hadiah ye..terer nih..akak niza ske lah ngan tudung akak tuh...org kalo putih melepak pakai tudung hitam nkpk berseri kan...kalo niza pakai tudung hitam nmpk mcm kelam jek..hahahahha...

Zanna_MamaBatrice said...

kak, 1st commentor ko special mari tu kak ....cayalah...

meriahnyer...gelak gelak gelak....time cam nie yg best kan kak, xde ler semua tension cam duduk kat opis tu....ko sapu bersih hadiah kak ....puas ler kumpul tupperware kat umah tu...he he he

gelak arr kak nengok gambar biskut tersangkut tu......

yaa...aku pun sokong statement niza tu....pastu, senang kan kak pakai tudung camko tu, x yah nak gosok2 bagai .......zana pun dah try beli satu ....senang kalu gi memana nanti, sarung jer....kalu bawal leceh nak iron plak nanti

re : kak iena, diaorg gi cuti2 mesia x balik2 lagi tu .... hu hu hu ...lieya baru update, kak mimi tak dgr kabar lagi nie...tulah, rindu plak ngan komen2 diaorg tu....

lieya_latif said...

kih kih kih gelak2 lieya tgk pic akak kali ni...mmg happening lah.....suke tgk gaye akak baling kelape tu.....gaya shalin zulkifli tuuuuuu!!!!!!!!!!!!!

hengot2 muke tang nak makan biskut pun comel.....mcm2 game ade...seronok lah....

kak cantik laa baju biru tu....menyerlah betul...ko pun nampak cam slim jek pakai baju tuh

kak ...jom laa wat family day tuk geng2 blog plak....mesti debomb best....

~aza...as / ummie afiq~ said...

iena...dulu masa aza survey nak buat family day...everly resorts melaka ni dalam list jugak..tapi..last2 cancel coz ramai yg nak buat kat dekat2 KL ni jeerrr :(...macam best jeeerr nampaknya family day kat situ...meriah :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...