About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, December 24, 2008

2nd day - 13 dis 2008

So, 2 nd day, kul 8.00 pagi aku dah bawak anak2 p breakfast..

Jannah, bab2 makan memang selera..Rizqi pun pantang org pegang makanan, laju jer tangannyer nak menarik masuk mulut..Sama tak ruper..ngan uncle Halim

Kul 8.30 pagi hingga 4.30 petang masih diteruskan dengan kursus kewangan bahagian 2-5..



bila time kursus, perut asyik lapor jer...


Ni lak gambar masa lunch

melayan jannah lunch..

kul 5 petang lak, acara sukeneka kanak2 telah diadakan..so yg mainnyer tentulah anak2 staf bawah 12 tahun..syok gak tengok diaorg..
Antara games yang berlansung petang tu ialah bawa bola dalam sudu, lumba lari, tiup belon, kutip gula2, isi air dalam botol (guna span)..dan main belon berair...

T- shirt kanak2..Jannah yg pemalu....Asyik berkepit ngan aku...Rizqi gak yang maintain..T-sirt Rizqi ader, tapi besar..aku beli lain tapi warna seakan2 sama..maklumlah asyik dipegang ngan jelitawan2 kolej...

Antara ajk merangkap juri penting untuk sukaneka ini

Antara games yg ader --tiup belon..Jannah tak leh main aper2 lagi, kutip guler pun malu2 lagi..siap paksa lagi...






tengok Jannah..nak kutip guler pun siap kene paksa bagai,,kalo tak, hantu guler!!!Hubbby ngan aboy main acara baling belon berair - tempat ke-3Penyampaian hadiah - Aboy dapat tempat - 3, lumba lari

Malam lak, acara diteruskan dengan dinner/BBQ serta merangkap malam anugerah APC..Anugerah Perkhidmatan Cermerlang Peringkat Dalaman Kolej Komuniti Ledang... Pakaian adalah Batik


Rizqi pakai baju batik..beli kat Bandung..

Jannah tak de baju batik...Sib baik ader Kak Aisyah, kawan Jannah...kalo tak mesti Jannah berkepit ngan aku jerk..Hubby merangkap pengerusi badan kebajikan tengah memberi hadiah hari lahir kepada staf..

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

9 pesanan:

Zanna_MamaBatrice said...

busynyer ko kak....
tp puas kan bila apa yg kita plan jadi kenyataan dan berjalan dgn baik....

kak, entry ko @ everly hotel nie kan mengimbas kenangan aku & lieya ler kak........kitaorg masa kursus pengenalan dulu kat situ ler kak....and tempat korang buat sukaneka tu jugak adalah tempat kitaorg kena buli tiap2 petang...kenangan sungguh ler....

lieya lieya lieya..
ko ingat tak lagi nie...he he he

pastu kak.......rizqi nyer trademark mesti topi senget erk...comel ler plak.....makin besar si rizqi nie makin ikut muka ko kak...si jannah ikut muka abah dia...........kira adil dan saksama ler tu kak

Mommy Lil' N said...

betoi kan..napa ekk..bila gi kursus perut cam sentiasa lapar je..ekeke..agaknya kita tgk makanan ada mcm2 kt sana, tu yg nmpk best dan menyelerakan..hihi
ensem la Rizqi pakai baju batik..kecik co'et je baju batik tu kan dorang buat..so cute.

Sue@MamaMaryam said...

akak... comel sggh rizqi ngan topi itu.. meriahnya acara...

Jue ~ mama DnD said...

iena..lama tul aku x jengah blog ko nie.. mcm² citer ader... bstkan p famly day camni...
awat jannah... memalu kucing camni...hehehe ramai pakwe hensem eh...

Sham Ummi Echa said...

besnya family day..eh..aku rasa cam penah g jer hotel nih..yer la aku penah pegi masa ofis aku wat retreat...hotel ni bes kan..food dia pn sedap... aku thn ni pes time x join family day opis aku..thn ni dorang wat kt tiara PD. laki aku xnk pg..sbb kitorang da pg bln 3 ari tu... aku ni sbb isteri mithali..ikut jer la ckp laki

mrs khairul said...

kak niza ske gamba jannah yg berkepit ngan akak pastu muka masam jek pastu mata ala2 mcm jeling tuh...menggoda gitu you...hahahahah...comeinya rizki dh boleh duduk yek..sng nak makan kan..

Puan Iza said...

meriahnya hari keluarga tu kak ina....acara pun byk.....sonoklah jannah dgn rizqi tu....comel jer rizqi pakai baju batik tu...

azie(mama auni& erin) said...

kiut la dua beradik nie

lieya_latif said...

alahai rindunye nak gi everly....org suke kat situ sebab salah satu yg hotel yg sediakan makanan yg byk choice n sedap2....mase kursus PA kat sane takdenye org diet .....tak caye tanye zana he he he heeh

zana ooo zana...aku ingat lagi weei...tiap2 petang kene jerit ngan en azami ....hampeh tul org tue tuuuuu.....he he heheheeh

kak, jannah malu2 ker2....oooo die masuk ngan geng2 blog mama die jek kot hik hik hik hik.....

suke laa tgk jannah berselera makan ....cam mia di satu tika dulu...skrang mia dah mcm mak die ala2 jage badan2 kuang kuang kuang

rizqiiiiiiiiiiiii...rindunyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......nak gomol2 ajek rasenyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...