About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, December 01, 2008

1st Backdrop


Sabtu hari tu, siang sebelum besday bash Afiq kami telah p Jalan Ipoh untuk beli backdrop yg simple2 untuk amik gambar perantin family aku pada bulan dec ni..kami beli 2 backdrop..satu warna biru ngan warna coklat..warna plain jer..tak der permandangan..mahal oii..lagi pun yg kami minat kene tempah 2 bulan lagi...kami beli jenis canvas..nak beli kain, malas nak gosok..tapi canvas ni susah nak jaga...

So esok pagi2 buta lagi hubby aku dah pasang backdrop tu kat umah SIL aku...tak sabar nak amik gambar lah tu..dan tentunya modelnya adalah Jannah ngan Rizqi..tapi yang dah mandi cuma Jannah jer...aku pun terpaksa jadi model gak..model kaftan..atau baju kelawar...keh..keh..


kusutnya fikiran
Tolong jangan loya2, mual2 yer tengok gambar aku persis seorang perempuan yg sopan dan ayu gitu,,,nak buat mcm mana, dah hubby aku yang suruh aku posing...


Model baju kelawar..

SIL aku pun tak lepaskan peluang utk amik gambar ala2 studio ni ngan anak bujang dia ..kalo ikutkan lagi banyak baju2 dia nak pakai utk posing depan kamera ni..tapi disebab kan kesuntukan masa...maka tak lehlah nak buat..so inilah hasilnya ( tanpa sebarang edit @ touch up)..tak sempat...



Jannah nangis sebab nak amik gambar lagi..

Model Jakel..ingat kain!!ingat Jakel!!!
Fewittttt...

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

13 pesanan:

eija28 said...

adoi jannah....pandai pose gituw...apsal rambut kusut masai tu??ya ampunn kak eina apsal pakai baju kelawar plak??takpe testing jerk dulu erk....

Azie said...

heheh xtahan la tgk model baju kelawar tue...so kiut yer..

Sham Ummi Echa said...

hahahha...sporting sgguh ko yer .. pkai baju kelawar pon ko lek jer posing.. auw..cekcinya rizqi..

Hirda Ibrahim said...

x pe ko, baju kelawar pun baju kelawar le.. janji cuns.. hehehe..

tu dia SIL & ABG! ABG! <-- (aku kalu panggil anak sedara ko tu, aku kena ikut style hardy panggil...LOL)
siap bergaya dgn baju raya...
tapi camna pun cuns backdrop itu...

mrs khairul said...

amboi kak ina..dh beli backdrop la plak..baguih..komited nmpknya suami istri nih nak amik gamba pengantin..

alahai kak pakai kaftan pun nmpk ayu kan...tu lom g pakai cantik2 pastu makeup sket...

gamba jannah ngan rambut serabut tu mahal tau....heheheh..

wanie said...

wah best nye..siap ade backdrop sendiri lagi..leh la posing sakan ngan backdrop ni nanti

ILA said...

peeeewwwiiitttt...caya lah Kak Eina!! Pakai baju kelawar pon leh posing. Natural Beauty u...ouch!!

Puan Iza said...

tu dia.....posing with new backdrop..
kak ina, baju kelawar pun baju kelawar lah...janji pic cun kan...ok apa kak..tak mandi lagi pun hehehehe....
Wah! jannah, kan main lagi posing....ni leh jadi model cikil nie...dlm majalah bintang kecil :-)

Mimi~Najeeb said...

wah..siap invest beli backdrop lagi.
Pasni takyah dah amik gambar passport kt studio..sama ke yg ni dorang guna utk passport photo?

lieya_latif said...

comel nye jannah ngan rizqi beraksi...cute!!!

tapi lagi cute model baju kelawar tu...bleh jadi model batik tu hik hik hik

semoga bisnes akak sukses sentiasa ...amin!!!!!!

Fateen said...

heehheee, kita nk posing gk bleh?
iena, pakai kaftan pun dh serupa model..ni kalau pakai baju siap makeup bagai, confirm supermodel.. nnt buatlah xperiment gitu..sebelum peratin rasmi, biarlah owner dulu yg rasmi..hhahaa..

eMMa@iKKa said...

Pergh...posing sakan satu family..:)
Sampai posing pakai baju kelawar..:)

Cik Puan Mimi said...

kau cakap dengan shahrir aku nak jadi model boleh tak.. hehehehe..

gambar paling cun = model kelawar :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...