About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, December 24, 2008

Flight aku akan Transit di BRUNEI..

Aku heran tul tengok jadual flight kami dari KK ke KLIA mengambil masa 4 jam utk sampai..selalunyer 3 jam jer..pas tu no flight kami tu ader 3 angka..aku ngan hubby tertanya2,last2 kami call MAS sendiri dan diaorg kata Flight kami akan transit 1 jam kat BRUNEI...nak happy pun tak tau, sebab dah rindu sangat kat Jannah & Rizqi..
takperlah, bukan senang nak jejak kaki di negara org kaya ni...
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

6 pesanan:

Sham Ummi Echa said...

flight kalo no kecik2 tu..2 angka ker 3 angka ker...tu intrnational flight setahu aku ler... sbb salu book flight bos aku... bes ar ko..dpt jejak kaki ke negara brunei tu...

Sue@MamaMaryam said...

xpe kak ..bila lg nak jejak kaki kt sana.. 1 jam je kan...

sy br perasan penafian akak kt belah kanan atas tu.. bagus la.. geram kan ngan org tuduh2 ni..

yong said...

wah kira best lah tu kak..merangkap gi brunei sekali lah kan..

:)

Nur a.k.a admansyah said...

Wuiyoo... Brunei tur Iena! biler lagi nk jejak kaki ke sana.. ye dak? sampai jugak ko yea.. akak jugak yg melopong bc citer Iena nie.

Rindu kt Jannah & Rizqi ekk? kat kami gengX2 blog x windu ker? ahaks..

Mimi~Najeeb said...

kak iena...saya tgk airport kt situ sgtlah takde mende (since 1995 - 2008 ni dah pernah la transit few times kat situ..dok sama camtu gak airportnyer), x seropa airport negara kayo pun..ekeke..takpe la..bila lagi nk tgk airport dorang..hihi
p/s - klia gak yg happening :D

lieya_latif said...

syok gak tu kak iena...leh tgk negara org......bleh beli survinier dari brunei plak...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...