About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, December 23, 2008

KURSUS KEWANGAN merangkap Hari Keluarga :: 1st day -12 dis 2008


Alhamdulillah..syukur pada Allah akhirnya julung2 kali nya hari Keluarga Badan Kebajikan Kolej Komuniti Ledang 2008 BERJAYA diadakan...akhirnya penat lelah aku, ngan demamnya, ngan rumah masuk pencuri, aku antara orang yang berjaya merealisasikan impian ini..dah tentulah hubby aku adalah pengerusi kelab ini dan aku lak naib pengerusinyer... tul2 kronisme.. tapi diaorg gak yg pilih..so memang aku ngan hubby dan nekad dan berazam di bawah pentadbiran kami, kami akan buat gak hari keluarga yg pertama kali diadakan.. bodoh2 pun tak per lah..janji ader....


Bertempat di hotel Everly Resort Tanjung Kling Melaka..aku yg pilih hotel ni...aku memang suker sangat hotel ni..berlansung pada 12 hingga 14 dis 2008.. Hari Keluarga ni sebenarnya menumpang Kursus Kewangan Kolej yang wajib dihadiri semua staf..so alang2 semua ada, buatlah sekali Hari Keluarga..kat sini dah jimat hotel dah...

Kejayaan ini juga adalah sokongan padu dari semua ajk yg terlibat iaitu Azi, Kak Ya, Zaidah, Halim, Mazly,Janipah, Munirah, Hafiz Hamdan, Hishamudiin , Hanafi dll...

so 12 dis, lepas jumaat..aku ngan hubby pun bertolak ke melaka..aku bawak sil aku, kak long ngan 2 orang anak nya azizi@ Aboy ngan angah...untuk jaga J&R biler aku p kursus kewangan..aku ngan hubby adalah orang penting AJK penginapan..so tugas utama aku ialah aku kene settlekan check in staf2 semua n buat payment makan minum untuk ahli keluarga staf2.....pening gak kepala 2,3 minggu sebelum tu..mcm2 ragam..kejap2 org ni nak p, kejap2 tak jadi nak p..alhamdulillah tiba harinya semua yang telah dirancang berjalan dengan lancar...


Sampai2 jer , pihak hotel telah menunggu..kami telah diberi keistimewaan untuk order apa sahaja dan sebab aku adalah ajk penginapan, maka aku leh pilih bilik yg terbest sekali lah....so aku order kan untuk Jannah aiskrim & sandwich.. sambil makan tu mulut Jannah tak abis2 merengek2 nak mandi pool..so, aku suruh hubby aku p check in bilik dulu dan leh salinkan baju Jannah..kitaorang duduk kat apartment 1 bilik (twin sharing)bernombor 526.. best tul bilik ni.betul2 pool & sea view..dah lah besar...


kita org sampai2, pihak hotel suh order makan..Rizqi happy jer..aku tengah buat kerja check no bilik..
antara Orang kuat FamilyDay ni..dah tukar baju..tak sabar2 nak mandi pool..


Makan malam adalah kul 7.00 ptg..so malam tu kul 8.30 mlm bermulalah kursus kewangan 1.
*************************************************************************************

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

5 pesanan:

Zanna_MamaBatrice said...

tu yg seronok jadi AJK tertinggi tu kak iena....dpt priority..he he he...tp mmg untung ler...

bila ler penjara nie nak buat family day utk k/tgn awam..asyik2 uniform sajork......gue tension nie kak iena....

kak, apsal si jannah posing ala2 nak nyanyi lagu nasyid tu...tp pakai bikini..keh keh keh...tp yg paling mahal, pose tepi pool kaki bersilang tu....gerek seh...

untung rizqi...kecik2 dah puas duduk hotel....

eMMa@iKKa said...

best kan kak eina buat family day nie..:) time nie lah kita boleh bermesra rakyat dgn semua ahli keluarga staff kan..baru harmoni hidup kan..kan.. Mulai thn nie..buat lah family day sebagai u all punya yearly event..mesti gempakkkk!!!

Azie said...

kak ina kusyuk nyer check no bilik..suker tgk rizqi comel bangat .

Hirda Ibrahim said...

kroni weihhh... takpe, alasan senang nk berbincang sampai ke bilik tido..LOL.

rizqi x mandi sekali ke ko?

~~ciklinn~~ said...

amboi sonotnyer kak...... kursus dan family day... huhuhuhuh aku rindu saat2 begini......

hehehehe cumellnyer anak dara tu kak... smlm kan lin pergi lovely lace sekalik tgk ada gaun less50%.. huhuhuhu cantik2 kak oi... tak terthn gue..maka kurembat gak selai..pehtu hantar umah kakak bg anak dier.... heheheh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...