About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, June 10, 2009

2 bulan lagi 3 tahun...


2 hari lepas ( 8 Jun ) jannah genap umurnyer 34 bulan..maknanyer lagi 2 bulan Jannah akan menjejaki kaki ke 3 tahun..sangatlah kelakor orangnyer..depan org pemalu..kalo kat umah urghhh...tahan telinga jer ler mendengar..kalo nak pujuk dia, kener janji..dan dia selalu mengingati janji2 manis aku ..selalu aku janji nak p McD..alhamdulillah mostly semua janji yg senang aku dapat penuhi..dan baru2 ni aku janji nak p funfair ..malam tadi baru aku tunaikan janjinya...
dari segi pemakanan, suker lah sangat makan mee kasar..dan air sirap dan air Tekyo (teh o)
susu pun kuat minum, pantang Rizqi mintak..susu Jannah pun dah kener tukar brand ni..rasanya nak cuba susu dutch lady ..perasa aper??..tak tau lagi...

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

7 pesanan:

NikNor said...

tk sangka pulak boleh jupe dalam blog, hihiii,.,.. pandai posing la si kecik tu,..so cute!

Puan Iza said...

Jannah pun nk msk 3 tahun gak yea...happy 3rd besday in advance to jannah....semoga jadi anak yg solehah :-)

Kak ina, Haikal pun minum susu dutch lady gak...perisa honey...ok la....

☆ lieya latif ☆ said...

dah besar kan kak jannah.....dah 3 tahun dah .....jannah ni pemakan kan kak...tu yg bagusnye...badan pun maintain jek berisi....cam mia n mija ni kdg2 kene pakse....kalo mood okey....tak yah pakse, siap bertambah2 lagi makan haaaa ....

comel aksi jannah berposing ngan topi tu hah...cam model gitu hah....

kak, ape citer umah baru....dah masuk ke belum....kalo dah masuk ami kle gambar, nak tgk deco umah kak hehehehe

eija28 said...

jannah nak masuk 3 tahun x lama lg erk.....rupenyer jannah nie tua sebulan jerk dari iman.....posing sakan ank dara kak eina nie.....

Mimi said...

lagi 2 bln ye Jannah nak masuk 3 yrs..kejap je kan da besar anak2 kita semua...

Jannah pun geng Najeeb la..suka makan mee kasar & Teh O ..

As@Aza :) said...

anak kita dekat-dekat birthday dia kaaann??? ;)....jannah kuat minum susu eeekk?? samalah macam afiq...kuat sangat minum :)....

~~ciklinn~~ said...

ala tomeiiinyerrd dier.. sekejap jer ha dah nak 3 tahun kan...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...