About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, June 17, 2009

Annual dinner - SBK

Alhamdulillah aku dijemput untuk p annual dinner budak2 final kos Bakeri & Confectionary
..di buat di Hotel Eqotorial Melaka..dah orang jemput..bedal jer ler..ada lak vitamin F (Free ler)..so best betul..tapi terkejut gak tengok penampilan ex student kolej aku ni..mcm2 rupa ader..ader yg mcm artis pun ader..dalam kolej dan diluar kolej..memang berbeza..kuang2... Aku sampai2 jer aku terus tengok aturcara..tengok pukul berapa makan..macam-macam aktiviti ader..tema majlis ini ialah hitam merah..aku carik punya carik baju jumpa.lah sepasang...tapi muat2 jer..pakai jer ler..kang tak menghormati majlis orang lak..Hubby aku pun pakai baju hitam..so sementara menunggu tetamu2 lain datang sempat jugak berposing sedas dua..



aku pun tak tau motif aper hubby aku buat mulut mcm tu..adalak cabutan bertuah..VIP ader 5, hadiah ader 4..so mestilah dapat kan...ader acara potong kek besday dan kek kenangan..


apa2 pun thanks kepada penganjur kerna sudi jemput kami....
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

8 pesanan:

mrs khairul said...

warna hitam&merah mmg sesuai utk org kulit cerah mcm kak ina nih...terserlah tau...wp niza xcerah tapi hitam&merah mmg fav color niza & hasben...sehati sejiwa...heheheh

bab p mkn2 ni mmg sonok kn..maklumlah freeee..hehehe..

Mimi said...

seronoknyer dpt jemputan makan..kat hotel Equatorial lagi tu...rezeki jangan ditolak ye dak..

eija28 said...

sedondon gituww...vitamin F yg best nie kak.......

Puan Iza said...

Merah mmg kaler kesukaan ku tu....

best dpt jemputan dinner kan...nak2 free lak tu :-)rezeki...rezeki...

As said...

hmm annual dinner erk.. dah lama kami xde annual dinner.. cheh co kedekut... sejak tukar president ni... so xde maknanya la nak ber annual dinner... best kak... suka.. suka.. hitam & merah mmg cantik... wah.. paling suka tang cake tuh..heheheh

☆ lieya latif ☆ said...

nie yg untung jadi lecturer nie..senang2 jek dpt jemputan student hi hi hi hi leh makan free kan kak......kire akak sporting gak laa join kalo student invite....lecturer yg baik laa akak nie....hi hihihi

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

merah fav kaler sy gak..hehehe x padan ngan kulit gelap.. hehehe

~~ciklinn~~ said...

cantik kak iena merah n hitamm i like....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...