About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Friday, June 26, 2009

Lena diulit.....

Masa ni aku tengah drive nak anto Jannah balik kg setelah menghantar barang ke rumah baru..dia beriya2 nak bawak beg sekolah, buku ngan pensil..dalam keter tu dia tengah syok menulis..mata dia pun masa tu dah kecik menahan ngantuk.. dan akhirnyer biler aku pandang sekali lagi ke belakang dia sedang lena tidur diatas beg dan buku sekolah ..pensil dah tercampak mana ntah..






❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

8 pesanan:

Mimi said...

emm alahai...sian Jannah ngantuk, tido sambil duduk...

Jue ~ mama DnD said...

dia punya menguap...sib baik xda lalat terbgang kat situ hehe.. mengantuk sgt lah tu.. dlm mengantuk semangat nak blajar tu tinggi...tu yg tertonggeng atas buku/beg semua tu..hehehe

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

alahai, kesian tengok jannah tido tu.. nampak nor dia ngantuk tu sampai tak sedar tertido duduk. agaknya tak tahan sangat tu yang terus landing atas beg tu..

sempat plak kau drive sambil amik gambar anak dara ni yer.. btw jannah nampak sangat dah big girl

As said...

alahai lena nyer jannah kak... bagus dia baca buku... sampai tertido... hmm sy tgk jannah makin bambam la... gersm tgk dia

Mysunshine Gift Shop said...

come join mysunshine diaper cake giveaway @ www.mysunshine2u.blogspot.com ^_^

eija28 said...

wah jannah punyer menguap besornyer...nasib baik takder lalat lalu kat situ.....

Hirda Ibrahim said...

wassup wassup... hirda in the house...
ala puan iena... now aku br leh masuk blog ko.. aku guna pc kawan aku jap...

ko dh pindah umah ek? bestnya... nanti aku tgk entry2 ko yg lepas ek?
heheh cute muka jannah yg "aku-ngantuk-tapi-aku-gagah-juga-nk-menulis".

Sham Ummi Echa said...

alahai...sayu lak aku nengok pics jannah nih.. sian dia..keletihan yg amats ke.. smpai gitu skali dia tido

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...