About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, June 08, 2009

4 Jun 2009 :: 4 tahun sudah..


4 tahun sudah aku bergelar isteri kepada hubby aku..
aku bahagia...terima kasih sayang atas segalanya..memahami aku dari segala sudut..
berkongsi cerita suka dan duka...
semoga kita bahagia hingga ke hujung nyawa..aminn....



malam tu kami dating berdua kat SR Muar..jannah & Rizqi dah selamat tidur...
hubby tanya aku nak aper??
boleh aku jawab, aku nak set bilik tidur yg baru ngan almari baju besarnya 8 kaki..
hubby cakap....Okeh!!!!....

pstt :: aku dah survey, tak lah mahal..tak der brand pun..ok ajer....deposit pun dah bagi,..


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

9 pesanan:

juhasni said...

happy anniversary...semoga berbahagia hingga ke akhri hayat..
ina & family dah pindah dok muar ke...dah tak dok kl lagi ke??

sabrina@mamaadam said...

Salam Iena,

Apa khabar? Makin ensem Rizqi. Suke tengok dia.....bertuah Iena dah ada sepasang anak yg adorable sgt.

Sab, busy sgt lately. Tak sempat nak spend masa untuk diri sendiri....dengan kengkawan apatah lagi....huhuhu...

Iena, plak cemana apa citer terbaru? ...

Selamat ulang tahun perkahwinan. Semoga berbahagian selalu. Amin

Mimi said...

Happy Anniversary...semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat..ameen..

Sham Ummi Echa said...

hepi 4th anniversary iena n hubby
moga kekal bahgia dan gembira di smping anak2 trcinta..

wah siap mintak set bilik tido baru tu..siap mention size aku x thn tu... tp bes ar sbb asben ko nk bg...tido lena ar pasni..hehehe

liwaniel said...

happy anniversary iena...semoga kekal bahagia hingga akhir hayat

Bonda Humaira said...

kak ina...tahniah yer.. semoga kekal bersama hingga akhirat... wish me too..this coming june 18! :)

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

happy 6th anniversary.. semoga impian nak dapat bilik tido idaman termakbul!

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

alamak apa yang aku taip tadi.. nak tulis 4th tertaip 6th plak.. sori yek eina.

Zanna_MamaBatrice said...

happy anniversary kak iena...
semoga berbahagia selamanyer...

wah ko kak...requested hadiah...best oooo...set katil & almari besar lagi...leh ler main nyorok2 lepas nie....nak2 masuk rumah baru kan....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...