About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Thursday, June 18, 2009

DADDY DEAREST CONTEST

Aku pun nak cuba joint contest yang telah dianjurkan oleh Isabelle
mana aci asyik org lain jer menang..aku pun nak menang gak..keh3..
Thanks pada Isabelle kerna anjurkan contest ni..contest ni sangatlah best sebab mengenang kasih sayang seorang ayah/abah/papa/daddy/abi/walid dan sebagainya..

Temanya ialah "Like Father, Like Son " @ dalam bahasa melayunya 'Bapak Borek, Anak Rintik'..dan seperti biasa, adat pertandingan mesti ader beberapa syarat yg perlu dipatuhi ..Berminat??..marilah ramai2 kita joint contest ni..tekan sini untuk mengetahui syarat2nya..

Alhamdulillah syarat 1 hingga 5 telah berjaya dipatuhi..harap2 menanglah yer..

Ok dibawah ni adalah skima jawapan yg utama..besar markah ni ..kener jawab..kalo tak outtt..

Unikkah gambar ini??

Unik.....sebab aku suka tengok mereka ini..bagi aku mereka sangat comel..Hubby aku memang seorang yang amat penyayang..paling aku suker dia memang rajin membantu aku buat kerja rumah terutama sekali mandikan anak2..sanggup dia duduk dalam toilet ngan anak2nya dan melayan sambil membersihkan mereka dari hujung rambut hingga hujung kaki..dan Rizqi pulak mcm tahu2 jer biler abah dia pakai towel, cepat2 lari ke toilet nak mandi sama..memang hubby aka abah Jannah & Rizqi ni sangatlah tak kekok ndak2 dalam melakukan kejer rumah, buat susu, isi air panas dalam tarmos, potong kuku anak2 dan paling best lagi menukarkan diapers mereka..dan buktinyer ternyata Rizqi ini baru sajer mandi ngan abahnya...

senang kejer aku..aku leh buat kejer lain..


** gambar ini disiarkan setelah mendapat kebenaran dari my hubby..segala unsur2 keseksian telah dicover sebaik mungkin..


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

3 pesanan:

☆ lieya latif ☆ said...

good luck kak....seksi pic tu...ade peluang tuh...lain dari yg lain...eh tapi pic dari zana pun seksi gak...hah berentap laa kak iena ngan zanan nanti utk kotegori seksi hi hihi

Zanna_MamaBatrice said...

keh keh keh
laki ko berkemban kak...laki aku plak berlenggeng...ngeh ngeh ngeh
gud luck kak...

juhasni said...

hahahahaha sanggup ko iena ...tayang body laki ko....seksi gituu...
apa2 pon good luck

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...