About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, June 15, 2009

anak-anak murid aku...

Ni lah gambar anak didik aku..mereka baru jer abis study..kirakan aku ni pensyarah kelas mereka..dari sem 1 hingga 4..mereka memang best dan sangat sporting..dah last2 sem hubungan kami semakin rapat..
To all my students...wish you all good luck dan dapat kejer baik2, further study ker..kalo nak kawin jangan luper tau...



gambor2 ni diambil ketika pesta buku April lalu...
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

4 pesanan:

☆ lieya latif ☆ said...

kak, sepatutnye ko pesan kak, dpt kejer nanti kejer elok2...gaji first jgn lupe belanje saye....he he he eh.....jahat aku kan kak...hi hi ihi

wah kak, tgk dari gaye ..ko la lecture paling vouge kak yeak....hi hihihi

Mimi said...

muda2 je nmpk student k.iena ni..mmg muda pun kan..pensyarah nyer pun vogue habih..

As said...

amboi sakan kak iena berposing ngan student... heheheh... hmm ya la.. tul kata lieya... kalo kejer gaji 1st jgn lupa blanja.. amik berkat la katakan.. whakakakakak

juhasni said...

kelezzz ko iena..vouge gituu...ko ngan student nampak sebaya jer...;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...