About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, January 05, 2011

Jannah --> Pertandingan baju Beragam @ Family Day Kampung

salam..
ahaks...tak sangka kg mak aku ni aktif jugak dalam aktiviti2..
dorang buat family day kg..macam2 aktiviti yg ader..sukaneka dll..
salah satunyer  yg mencuit hati ialah pertandingan baju beragam..
anak aku yg tak bersalah ni ..(ahakasss ) telah dipujuk rayu untuk masuk..
penyertaan diberi dalam masa 2 jam dari masa pertandingan..
terkocoh 2 aku menghantar baju kebaya jannah dari tangkak ke kg..
actually baju kebaya jannah ni adalah baju yg dipakai masa konsert tahunan qdees hari tu..
pertandingan start pukul 9.00 mlm..jannah bangun tidur kul 8.00 mlm..
make up bagai.. kul 9.00 baru aku sampai kg ngan baju kebaya..
tak sempat nak train jannah bergaya..atau beraksi
rupa2 nya markah dikira berdasarkan gaya gak..tak acikan..
tak inform pun awal2...
 kalau dikira dari kecomelan, tentu anak aku yg ader harapan menang antara no 1- 5..
tapi dikira pulak dengan gaya atau aksi..
dah nama pertandingan pakaian beragam..
tengok baju sudahlah kan...
tengah berlajar menari...
comel tak kakak??
tak perlah..janji dia nak cuba masuk..itu dah kira bagus..
memang jannah malu2 nak kuar..
tapi at least dia nak kuar walaupun tak sampai seminit..
budak2 lain siap jalan2 keliling, jannah kuar jap, pastu masuk balik..
peserta no 17
dah jom kita layan gambar!!




jalan cikit2..
penyampaian hadiah saguhati...
banyak gak pakaian beragam...
antaranya ialah :
peserta paling muda..ahli silat..mantoppp..
peserta2 tengah beratur..
pemenang pertama..kaya dgn aksi..

mencuit hati..ala2 bomoh..
make up jannah..penyokong kuat jannah..

mama n rizqi..
hadiah..walaupun brg RM2, tetapi teruja  makk...

gambar ramai2...

jannah cuma dapat tempat saguhati..
memang telah dijangka..
maklumlah hampir semua budak yg masuk berumur 6 tahun ke atas..

apa2 pun kitaorg enjoy..
mama bangga sayang...

cadangan akan datang; buat 2 kategori umur 
kategori A : 6 tahun keatas
kategori B : 6 tahun ke bawah.
barulah adil dan saksama....


** masa nak umumkan pemenang, abah bisik kat telinga jannah..jannah kalah, tapi dari segi lain jannah menang..senyum jannah...

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

1 pesanan:

liwaniel said...

comelnye jannah..siap ade bunga lagi...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...