About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, January 25, 2011

JR ---> Gambang Water City Resort...Part 3

salam..
sambung balik hari ke 3 dan terakhir di Gambang..
so pagi2, after penutup meeting, we olls pi tukar2 baju n packing2 baju ..
berangkat ke taman tema..apa lagi untuk mandi manda..
naik train..RM2 seorang pi balik..

happy family..




siang baru nampak jelas aper yg kitaorg tak sempat naik disebabkan blackout..

klik READ MORE untuk mengetahui kisah





ni lah crazy bus..


kener ukur dulu..adik Free..
so kebanyakkan aktiviti mandi manda tidak dapat dirakam..
sebab semua org bergumbira..takder saper nak amik gambar..hahah



adik dah kesejukan..

kakak yg dah happy waktu nak balik..

abah yg setia melayan JR..

kakak dah bersiap nak makan..

ok tu sajer cerita Gambang Water City Resort Kuantan..
pandangan peribadi aku..tempat ni sesuai untuk family..
maklumlah tempat masih baru, so banyak kemudahan yg masih baru..
toilet yang bersih dan tempat salin baju yg selesa..
dan paling penting harganya amat murah dewasa RM20 dan kanak2 RM15..
maybe ader rezeki , kami akan sampai lagiiii................

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

2 pesanan:

BatriceCute said...

wah...byk benda baru rasanya kat GWCR kak....dulu pergi takde plak menan2 yg ada tu...boleh pergi lagi nie...

semangatnya badan jannah
geramm...makin berisi

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

x pernah sampai lg... cam jauh je nak ke sana...huk huk

akak kasi jannah mkn apa kak..sedap tgk badan dia

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...