About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, January 24, 2011

JR ---> Gambang Water City Resort...Part 2

malamnyer pulak..plan nak main games2 outdoor ..
siang JR dah puas mandi manda kat pool free kan..
cuaca hujab renyai..so kene tunggu hujan berhenti..
barulah boleh on outdoor games..

JR ngan along aina..


fuhyooo..misteri..
ala dah macam anak dara Jannah ni...

adik ...

dah leh kongsi toys..

kereta langgar...

cinta hati mama dan abah...
cerita lagi?? klik Read More babeh..



dekat berbelas2 kali naik bender ni...

so sweet kan..

haha..kanak2 terlampau...

games keter..

khusyuk..

bahagia melihat anak ceria..


penanti setia hujan berhenti..

fuhyoo bestnyer,..tinggi...tak sabar nak naik

bendalah ni golek 360 darjah..

ni sesuai utk JR..


alhamdulillah dalam  20 minit hujan pun berhenti..

adik dah tak sabar..

tengah beli tiket...

akhirnya dapat gak naik..


aku memang teragak nak naik crazy bas ni ..
dia boleh naik atas..
macam best jer...

tengah menunggu..excited mak!

biler dah on, crazy bus baru sekali  hayun..
tiba2...aper yg terjadi???

hahah..blackout..
satu taman tema gambang blackout..
seb baik aku ngan JR tak naik tinggi lagi..
kalau tak jenuh nak cari tangga..hahah..

dah blackout..

nampak tak tayar bus tu baru naik cikit..

blackout sebenar..
layan main ni lagi..
 oleh kerana blackout, maka xtvt lain diteruskan..
berborak..
yang baju merah tu ialah bos kolej aku..

melihat bintang..menunggu elektrik kembali..

kaum pompuan duduk kat lobi..bergosip..bercerita cerita hantu...

emak bergosip..jannah dah nagantuk...


dalam 1 jam.. elektrik dah ader balik..
so semua org balik tidur...
esok adalah aktiviti mandi manda..i likeeee...


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...