About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, November 13, 2012

JR ---> Holiday@ Ho Chi Min Day 1 /Part 2 (01/10/2011)

--> -->
Aktiviti petangnya pulak ialah pi cuci mata kat Pasar Ben Than…
macam2 brg dijual ..semuanya ader..
pasar ben than ni besar dan berbumbung..
panas sebab crowded dengan org.





--> -->Pastu rasa macam nak mengunyah yg ringan2 , 
plan asal nal pi carik makan kat De’Anjung, Parkson...
tapi carik punya carik tak jumpa pun restoren tu…
yg ader Restoren Lala Qila Indian dan Pakistani Halal Food. ..
kitaorg pun lepak sambil minum air tarik…

-->seterusnya amik teksi pi Water Puppet Show lak…
masa ni memang ramai org yg nak tengok Watter Puppet Show. 
Show yg kitaorg nak tengok dlm pukul 6,30 ptg. 
Tiket berharga lebih kurang kalau duit kita dlm RM20..





-->
--> --> -->
-->aku masa  start masuk2 tu sebelum show mula, sempat tidur lagi,,
maklumlah penat dan ngantuk….
start2 jer show, hah ko terbukak mata, sampai x leh tutup lagi...
JR lah yg paling seronok tengok..
memang bestlah ko Water puppet show ni ..khelasssss,,..
mcm2 yg digunakan …suara2 latar pelakon pun khelas2 semua..
cayalah…. 










-->
-->
Water Puppet show ni habis dalam kul 8 malam,, 
Pastu perut dah betul2 lapar, kita org amik teksi ke Halal @ Saigon Restaurant..
kedainyer ekslusif dan cantik.makanan nyer pun agak sedap..











-->
-->Pastu kitaorg terus balik hotel.tapi sebelum balik hotel tu sempat
menyinggah cuci2 mata kat Pasar Malam Bhi Tan...
jaraknyer alahai dalam 1 minit dari hotel kitaorg stay. ..
mcm2 brg2 menarik ader dijual di Pasar malam ni..
Cuma mood utk shopping x mari lagi… 
-->
--> -->



-->
So pas balik dari pasar malam tu kitaorg tidur awal 
untuk aktiviti esok yg lebih memerlukan tenaga…



❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...