About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Sunday, November 18, 2012

JR ---> Holiday@ Ho Chi Min Day 4 /Part 2 (04/10/2011)

-->
kat airport ramai giler org beratur nak check in balik masa ni..
semuanyer ngan beg2 besar.
Flight kitaorg dari HCM airport keLCCT kul 430pm +++.
sampai kat LCCT dalm kul 6.30+++.





















Alhamdulillah..tamat sudah trip cerita trip ke Ho Chi Min..
insyallah HCM adalah satu tempat yg. wajib utk di repeat lagi!!!!

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...