About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, November 05, 2012

JR ---> Heppy mothers day @ Qdees 2012 /Part 1


Kategori entry : May 2012
lama sangatkan...( x sampai setahun)..hehehh.
tapi nak up jugak..sebab sayangkan kenangan ini bukan selalu..
Qdees tangkak memang tak pernah fail dalam bab2 menghargai kaum2 pompuan ni..
exspecilly hari ibu..
tahun 2012 ni agak meriah sikit..
banyak game dan competition..
ok jom kita tengok gambar sambil bercerita..

tahun ni aku order jer apam polkadot dari sepupu Jannah..
memang menarik hati kanak2..heheh


so tentatif program yang dirancang..

ader 2 activity.. Activity  A dan B


Jannah & Rizqi masuk activity A ..senang kejer kan..
skima markah make up/gaya rambut dan dress yg dipakai..
mula2 jannah aku nak pakaikan dia ala2 princess..
tapi tiba2 teringat2 kan dia pernah pakai ala2 bollywood...klik sini..
so pinjam jer lah dari kawan aina sepupu JR..
cuma kener tambah cikit2 aksesori..tu pun x susah carik..
yg make up nyer sapa lagi??
tentunya Along Aina sekali lagi..
tq sangat2 yer along aina...
dah jom tengok gambar lagi..
along aina tengah siapkan rambut jannah..
my bff farha... tengah siapkan riefqy...

Rizqi pulak tema yg paling senang iaitu BEN 10..semua set dah ader kat umah..
dia suka sangat..asyik sporting memberi gaya BEN 10...


gaya BEN 10..
gaya bollywood..

ni lah along aina..org kuat..
so, after dah makeup dress up bagai..ader sesi gambar dulu...
apa lagi pulunlah bergambar...






after bergambar..baru diadakan sesi pertandingan.
yg ni akan diberi liputan dalam Part 2...tunggu...


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...