About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, November 14, 2012

JR ---> Holiday@ Ho Chi Min Day 2 /Part 3

-->
Dalam pukul 7 ptg  kitaorg kuar balik.ingatkan nak pi Minh Collection , 
tengok2 dah tutup awal rupanyer..so yg bukak masa tu ialah Plaza Taka.
best jugak kat situ.dapatlah jugak merembat baju pasang siap dalam 1 helai.
masa ni belum pun berniat nak shopping..ingatkan nak survey dulu..
sekali terbelilah pulak….hahaha….








-->
Pastu nak dinner kat Restourant 4 seasons (4 musim)..
ok gak..not bad..harga tetap mahalkan..











-->
Selepas tu singgah pasar malam lagi…nak beli selipar JR…
merayap kat pasar malam Bin than ni jumpa lak kedai jual baju siap.
harga agak murah kan..aku sempat rembat 2 helai..
so decide nak beli baju siap jer kat kawan2 yg pesan. 
Takut tak sempat nak pi kedai jual kain ela cotton.
tapi x Tanya lagi mereka..tak per lar esokkan masih ader..
aku pun nak tambah koleksi lagi kan…hahaha


-->
Pastu balik hotel.tidur…esok ader lagi program yang menunggu.


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...