About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, November 14, 2012

JR ---> Misi mandi2 Part 2 @Msuits Hotel

 
masih ingat lagi tak cerita Misi-mandi part 1 ..klik sini..
cerita diteruskan dengan misi mandi2 part 2
alkisah..lagi cerita awal feb 2012..
after kitaorg check out dari hotel thirstle jb..
kitaorg pi wedding cousin hubby..
majlis habis ptg..so plan bermalam lagi..
so decide tidur kat Msuits hotel..
harga pun lebih murah.
tapi ader ceriter yg x best ...hahhaah...
  after check in, kitaorg pi umah cousin aku..
yg x bestnyer, dia leh tercerita kisah2 hantu kat hotel tu..
apa lagi malam tu mmg aku x leh tidor..mcm2 dengar..
betul atau mainan perasaan pun aku x tahu..
ditambahlagi kisah belakang hotel ini, ader villa nabila..
villa nabila mmg glamour..kalau x percaya google jer...
 
tutup cerita hantu..
so pagi2 JR dah merengek2 nak mandi pool..
so layankan jer...
 





































 

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...