About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, October 22, 2008

Aku bizi tahap dewa.. esok audit dalaman...

Esok kolej aku kener audit..so hari ni memang aku bizi tahap dewa..menyiapkan FRP (Fail Rekod Pensyarah)..nak update attendant, markah, surat amaran tunjuk sebab dan mcm2 lagi..malam ni harus aku angkut FRP aku yg tebal giler tu balik ...walaupun audit ni secara random, tapi takut gak kalo2 aku jadik intan terpilih..nanti aku lak yg kener marah ngan bos besar sebab mencemarkan nama baik kolej aku...esok lak aku satu hari jadi pengiring2 juruaudit2 tu..tak leh lagi nak ronda2 blog korang semua..hampeh tul..tapi yg bestnyer pengiring2 dapat makan free..keh..keh..
okeh kengkawan sory berbanayak tak dapat round blog2 korang..jumpa lagi..
muachhh...sayang korang..jeles tau aku...
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

9 pesanan:

Sue@MamaMaryam said...

wah2..bz tahap dewa ek.. sy plak jumaat nanti x leh la nak melawat korang.. sy ada kt pwtc.. huhuhu tp jgn riso ok.. sy dah buat siap2 n3 esok sampai jumaat.. hiks..

Ayong said...

akak...kalau dah akak bizios tahap dewa..den yang ala-ala rela tak rela jadik PSK ni lagi tahap dewa dewi dah ghase nye biziossss. tapi kan, hehehehe nak tau tak? kami mintak postphone audit tu..muahahahahaha kalau ikutkan rabu depan kena...pasalramai pulak process owner tarak ada....

btw, gud luck!

azie(mama auni& erin0 said...

alamak cik puan sri ina bz keer this week..xper lepas nie mest jgn luper terjah blog kita ok.

Mimi~Najeeb said...

oh..x suka nya random audit. Saya kalo bwk balik file ke rumah..satu habuk pun x dpt buat..mesti aku hangkut file tu semula ke opis tanpa dibukak mahupun disentuh...kih kih..

Nur a.k.a admansyah said...

bz? biase-lah tu... kita kan mkn gaji kena-lah keje..keje..keje! sampai biler yea...?

Cik Puan Mimi said...

wah nak kena audite yer buk.. tak apa, lepas abis audit mari kita bersenagn lenang di rumah aku nanti.. sambil makan + gossiping.. dalam sibuk2 ko, sempat tak ambik bunting aku kat kedai?.. jangan lupa bawak tau.. hehehe

bagus la kau, jadi pengiring pun dapat makan sodap!!

As mama Adriana Amani said...

wah... wah... bz ya kak eina... sama la cam saya... saat nak beranak ni... dah kena ajo org buat kejer sy... almaklum la nak cuti 2 bulan.. hehehe... so x leh nak rehat langsung... huarghhhh
hmm... dah la kejer mmg byk... maut pecah kepala tgk nyer,.... peh2 kena hand over lagi... nak ngajo 1 hal.... benci nyer....

Jasfyra said...

bz ye?cian...harap tabah menghadapinya ye...cewah..xmo tensen2 tau

Hirda Ibrahim said...

ni betui2 bz nihhh....LOL

re: iena, aku try style abah jannah lak. BERJAYA! dh 2 hari berturut2 aku bwk hardy pi beli kuih dulu b4 hantar dia pi nursery.
siap bangga nihhh, pegang donut, karipap dlm beg plastik... nk menayang kat kwn dia le tu..hahha
pagi tadi coz ujan + still awai, org juai kuih x mai lg. aku hentam je beli nasi lemak + telur goreng (w/o sambal) kasi hardy. dia bukan kira apa yg aku beli. janji ada benda dia nk pegang & leh eksyen kat kawan2 dia.... LOL

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...