About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, October 13, 2008

Heppy Birthday Abang..abah...

Hari ni hari jadi hubby aku..sebenarnyer hari tua dia..keh..keh..Dah plan something, tapi malam ni ader lak open house opismate..so, terpaksa ditunda dulu...hubby aku pun cakap semalam, lama dah kita tak p tidor hotel..rindulak dgn bau hotel..cantik sangatlah tu..nak bawak kitaorg tidur hotellah tu.. ait, boleh ke birthday hubby aku, dia pulak yg belanja kitaorg tido hotel?? bolehkan ajer..keh..keh,,,Untuk abang, selamat hari jadi..kami sentiasa mendoakan yg terbaik untuk abang dan semoga sentiasa dibawah lindunganNya ..Aminn...

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

2 pesanan:

Hirda Ibrahim said...

iena bday abah jannah & rizqi hari ni ke semlm?

kalu hari ni same date dgn hardy le kannnnnn?
"epy bday u you, uncle" <--- hardy wish.. ;)

ala iena, x kesah sapa belanja... janji enjoysss..... hehehe...

Nur a.k.a admansyah said...

Hepi Besday to hubby Iena... yg ke brp ni? tido hotel? honeymoon tur.. eke..keh..keh..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...