About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, October 08, 2008

Heppy Birthday to me .. aku dah tua..

29.9.2008 , 2 hari sebelum seluruh umat Islam menyambut raya aidilfitri, aku lak menyambut hari jadi aku yg ke tut.tut..( apsal keyboard aku ni tak leh tekan nombor ni, dah rosak ni!!!)keh..keh..
Heppy Birhday to me.. aku dah tua dah..sob seb sob seb..sedihnyer..
Hadiah??.. dah dapat dah maser p bandung hari tu..satu sen pun aku tak kuarkan duit..
tapi hubby aku ader gak belikan aku kek aiskrim dan belanja KFC..jadiklah kan..Thanks abang..
kat tangkak ni KFc jer yg ader..nak makan sedap2 ckit kenelah p muar @ melaka..malas aku nak bersesak2.. lagipun posa kan...

Seperti biasa yg menyerikan hari istimewa aku ialah 2 org budak comel tu..Jannah tak habis2 nak tengok gambar "to you" (heppy birthday to you)

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

2 pesanan:

Hirda Ibrahim said...

Hepi bday yg ke tut tut iena...hahhaa
x yah nk berahsia bagai..aku tau ko sama umo ngan aku je... hahahah...
tapi atleast ko anak dh 2.
age is just a number... apa2 pun hati maintain mudo remaja kannn?

Fateen said...

Hepi belated bday iena..beza 5 hari jer dgn bday fateen..ai, segan ke ngan umur tu :)..xkesahlah yg penting iena bahagia di samping family tersayang..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...