About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Friday, October 10, 2008

Raya ke -2

Pagi raya ke -2, makan..makan..makan..pas tu tidur zzzzzz...
Lepas zohor, kawan aku ngan hubby musa & dayah datang beraya..bawa si kembar tu..kembar ni punyalah aktif membuat hal masing2..yang kelakonyer tahun lepas diaorang leh basuh muka ngan air teh..tahun ni lak diaorang masukkan toys ikan dalam cawan..ala2 akuarium..adoii comel sangat..aku kene fikir 2 kali kalo plan nak anak kembar ni...aitt ader hati nampak...sakit dulu tak hingattt ker??...si kembar ni beza 2 minggu dari Jannah, tapi seperti biasa larr jannah tu membesar bagai johan...
si kembar Jannah tengah berkawan..tengok tu beza sungguh mereka...

Raya ke 2, aku p 2 buah rumah jer..kat Gemenchih N9 tu..umah atok saudara aku..tak sempat pun nak snap gambor banyak2.. maklumlah umah orang tua2..kang jadi bahan umpat lak aku..itu pun aku nak kuar kamera, atok aku tanya nak amik gambor ker?? adushhh.. so layan jerler yer gambo yg ada..
2 org budak ni sepupu aku, pangkat mak bapak saudara ngan Jannah..tengokklah gaya jannah duduk tu..anak daro aku..seksi ckit..keh..keh.. sempat jer lagi menyelit.. makan jerlah kejernyer..tudung pink tu maksu aku, dok kat manjung perak

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

6 pesanan:

Ayong said...

macam ku kenal musa itu yek...hehehehehe.

kak..kalau kembar pun mcm best gak kan????

Cik Puan Mimi said...

wah eina berangan kau nak anak kembar ek? hehehe

baju jannah yang cekci tu sangat cantik la.. ni beli kat bandung jugak ek?

cepat2 update gambar beraya kat rumah aku tau.. aku baru update entry besday emily

Hirda Ibrahim said...

chewah aku pun dok berangan nk anak kembar fr dulu lagi tau..hahhah..cita2 tinggi nihhh...
pastu lak laki aku ada kakak & abang kembar & mak sedara kembang. so, aku cam rasa2 leh dpt kembar gak... berangannnnn....

baju jannah semua fr bandung ke ko? lawa2...

Nur a.k.a admansyah said...

jannah tur besar dr dak lain yg age sama? terbalik ngan 3A ler Iena. sumer kicikX2 mcm ibu & ayah depa. biler jumpaan ramaiX2.. ukur punye ukur... bdk 3thn pun lbh tinggi dr Aiman & Aisyah tu plak the smallest in class! just imagine..
Iena, akak nak bg dieorg mkn aper yek?

Jasfyra said...

saya kalo leh xnak lak anak kembar..hehehe..terbalik plak..

Mimi~Najeeb said...

raya2 ni makan ajelah kan xtvt sambil bergossip2..hihi

lawa la dress cekci anak dara k.iena tu..retro gitu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...