About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, October 08, 2008

Jannah 1st time main bunga api



Tengok tu, memang suker giler jannah main bunga api.. hubby aku beli sampai 30 batang..30 hinggit tu..suppliernyer adik aku ...konon2 kuarlah ckit2 dulu..last2 ader ler dekat 15 batang yg dah masuk angin..tapi best betul tengok Jannah main bunga api..tangannyer berpusing2 sambil menyanyi selamat hari raya...

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

1 pesanan:

Cik Puan Mimi said...

seronok la jannah main munge api.. pes time la katakan.. tahun lepas kecik lagi.. next year boleh la main dengan adik rizqi plak..

aku pun ada gak amik gambar farhan main bunga api.. ntah bila nak tepek.. banyak sangat entry nak buat ni

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...