About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Sunday, October 12, 2008

Raya ke -3

Pagi raya ke -3 dalam kul 11 tu, aku beraya umah atok cik aku..selang masjid jer umah aku..raya2 tu ader ler hamper yg besar gedabak..jannah aper lagi suker sesangat lah biler diaorg nak bukak hamper tu..maklumler ada kopok, ler (guler), jajan dan mcm2..
Yg baju kuning tu, pangkat atok ngan Jannah..selalu jaga Jannah..jannah pun sayang sangat...

Sesi bukak hamper..Rizqi pun sibuk gakkk.. tengok tu jannah kedekut ngan Rizqi..




jadiklah Rizqi..dapat kopok jerr...

Petang tu pulak aku raya lagi.. aku bertolak kul 3.30 ptg pegi ke Felda Pemanis, umah Tok Cu aku.. Jannah ngan Rizqi tidur dalam keter..
aku suker gown ni...aksi manjer anak daro aku..Tidur sambil beraya..ntah apa agin nak pakai kinn "stokin""Si bulat Rizqi..
Pastu dalam kul 5 baru p Kg Jawa, umah Mimi a.k.a mama farhan & Emily untuk beraya dan juga menangkap gambor family diaorg.. dia org siap pakai baju raya utama yg dah dibasuh dan di iron okehh..hubby aku ni memang giler nak amik gambo skrg ni..nak memahirkan diri katanyer.. memang senang nak amik gambo family diaorg ni..farhan sporting giler, tapi emily kene pandai2 amik gambor dia..sebab emily ni pantas bertindak...aku puas hati gambor diaorg tu..tak tahulah mimi n co..ni aku letak ckit jer gambor family aku ngan mimi n co .. nanti yg lain2 korang boleh tengok kat blog mimi kkk....Ayat aper ntah yg mimi guna sampai aku leh pulak terjoint raya kat umah lieya & zana...hubby aku on jer..tu yg aku sayanggggg, cintaaaaa, kasihhhh sangat kat dia ni...kehh.kehhh..( ayat nak pujuk p birthday farhan& emily)...

Jannah ngan farhan..malu2 lagi tu..Menyelit gak anak daro aku..nak baik ngan Farhan kene baik ngan emily dulu tau Jannah!!
Family aku ngan family mimi
Lepas maghrib aku bertolak ke taman yayasan.. beraya umah kawan rizqi, Adam..keh..keh.. jangan tak sangka rizqi ader kawan tau.. ingat tak aku bersalin dulu, sebelah katil aku tu emak Adam, akak fauzatul namanya..dia pun sama operate, tarikh yg sama..cuma beza jam jer..dia lepas zohor, aku lepas asar..Adam ni punyer lah dah teror naik walker..alahai rizqi baru nak berlajo angkat2 bontot..tapi badan adam memang berbeza lah ngan badan rizqi..so, aku buat kesimpulan faktor badan kot yg membuat rizqi lambat..boleh gitu???

Adam ngan Rizqi..

Sekian untuk entry kali ni.. Raya ke 4 lagi best okehh..tunggu...


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

5 pesanan:

Ayong said...

kak iena...chantek lah gaun tu..gaun sesame street kan?? ari tu belikan chem tshirt sesame..design yg sama mcm gaun tu..tapi tak jumpa pulak gaun tu..yong suka kler dia..ceria! beli kat bandung ka??

kitorang kat kampung pun memasing ada yg bwk balik hamper..duk pulun bukak2 hamperrr..tapi makannyee idakkk..peyuttt kan kenyang mkn lemang ketupat rendang bagai...mana nak layannn hehehehe

Fateen said...

itulah iena, mmg chantek si jannah dok pakai gaun tu...sweet sangat... tp kalau g jenjalan tgk baju budak mmg dok histeria tgk gaun girl yg comel2 belaka..

Hirda Ibrahim said...

lawa aaa gaun jannah..
iena ni baju2 ko beli kat bandung ke? apsal aku x jumpa aaa?
wahhh bagus kan? altho x dak anak pompuan mata tetappp do eyeing baju girl.. ;)

eh ko jd pi bday farhan & emily ka? kalu ko ada bertambah meriah la wei...

aku suka pic rizqi peluk kopok tu..muka ala2 sedey, dpt kopok je.. hehehe..

Zanna_MamaBatrice said...

ya betul..
zana pun suker...
kaler dia sweet..ala2 candy...
sure beli kat bandung nie..

adoi lah hai....rizqi dpt keropok jer...kedekut tul kak jannah...

ala kak iena...akak try ler masukkan rizqi kat walker...mana tahu..sama terror ngan adam nanti....

Cik Puan Mimi said...

gambar paling suka, rizqi peluk popok tu. comel.. macam dia dah leh makan plak. hehehe

eina, aku suka gambar2 yagn shahrir tembak tu.. nanti dipersilaka/dialu2kan shahrir nak menembak lgi masa bash tu nanti..hehehe, pastu cam biasa boleh terus masukkan gambar terus dalam laptop aku. heheh

eina, serius baju gaun jannah tu memang lawo kau.. terbekenan plak aku.. bila aku tengok2 balik emily kurang baju gaun. nak kena cari la plak pasni..

oo sempat gak kau gi beraya rumah member sebelah katil kau tu ek. hehehe aku tengok sama besar jer dengan rizqi,cuma mak dia tu agaknya berani dah masukkan adam dalam walker..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...