About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Sunday, October 19, 2008

Banyaknyer entry aku nak buat..

Ok kat bawah ni banyak entry aku yg dah sempat buat hari ni..aku pi opis hari ni, siapkan claim.. sambil2 tu sempat gak mengadap blog ni..update jgn tak update!!!antara entry aku yg dah siap kat bawah ni :
1. Heppy birthday to me.. - dah
2.Rizqi dah 6 bulan -dah
3. Jannah dah 26 bulan.. -dah
4. Firstime Jannah main bunga api.. -dah

OK entry yg akan aku buat lepas ni
1. Hari Pertama Syawal 1429..2008.. - dah updated keh,
2. Raya ke-2 - dah updated okehh --BARUUU
3. Raya ke 3 - Beraya sambil amik gambo family Mimi @mama farhan & Emily - dah
4. Heppy Birthday Abang,,Abah..- dah
5. Raya ke 4 - simpang Renggam ( umah lieya),kluang (umah Zana) & Melaka (umah Notz)- Dah
6. Bonus : baju raya haji lak...
7. Raya umah kak mun, tipah..-Dah
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

6 pesanan:

Ayong said...

wah..akak...harus kena selalu refresh blog akak ni...manyak entry baru...sama le dgn yong kak...mentang2 tgh cuti lagi yek.... :)

btw..happy belated bday kak iena...

Hirda Ibrahim said...

raya ke-3 & 4 punya activity tu aku jelesssss sgt!!

Cik Puan Mimi said...

banyaknyer entry kau ni.. best2.. tak sabar nak tunggu entry seterusnya.. psst blog aku harini ok sikit.. harap2 dorang tak perasan aku masuk ni.. hehehe

Hirda Ibrahim said...

re: baju hardy & daddy dia tu beli kat bandung... kalu x salah aku kat FO Blossom.
ko x jumpa ek? ada byk kaler, merah, biru, itam, putih..

lieya_latif said...

wah tak sabar nak tgu entry yg bakal di upload....

kak, aku suke gile gaun jannah kat entry yg bawah tu....ala2 cekci gitu.....

`aza`~ummie afiq~ said...

waaahhh banyak entry yang menunggu queue tuuu...hehehe...rajin betul ko mengambil gambor eehhh iena...bagus betul....yerlah hubby pun suker menembak gak kaann...eloklah tuu...aza memang dah makin menurun tahap kerajinan mengambil gambar niii :( but bila tgk orang ambik gambar byk2 jeles pulak aku...hahahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...