About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, October 21, 2008

Lagi-lagi Jannah & Rizqi..

Tengok tu Jannah,dimana ader aku ngan Rizqi disitu ader dia..sampaikan makan kuih raya kepek pun ditepi katil....Dia panggil kerepek kopok..senang aku...kuih raya kat umah aku, jannah ngan hubby aku yg perabis..
sedang menikmati..makan sambil tengok Tv
sedap tul tu...sampai senget2 kepala..
cian pulak kener marah..aku suker tul kalo dia buat mate mcm ni.. Rizqi jadi zirafah bulat..meniarap jer ler..sukernyer...
Jannah pun nak pakai topi zirafah..kak nam tul..
Jannah dah ngantuk,menguap sampai bergulung2 lidah ...

suker sangat bergambar..dah pandai amik kamera aku dalam handbag..tak payah suruh..

kakak ngan adik..diaorg ni dah pandai ketawa2 antara satu sama lain...diaorg jer faham..
Amik gambor pakai kamera aku..patutlah hang jer..
Rizqi suker tul biler hubby aku tonggeng2 kan mcm tu..pastu jannah lak mintak..tak larat mak oii...

Posing ngan majalah aku tu..pastu dah terkoyak..
siler abaikan peha yg goreng pon sodapp tu..

anak aku ni suker kamera..pandang jer..senang tul nak amik gambor dia...


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

7 pesanan:

Sue@MamaMaryam said...

iskh..geram sggh tgk peha jannah.. klu maryam berisi cam jannah ka syok..ni mcm budak x cukup zat tau..sedih tgk tulang2 maryam yg timbul tu..

Hirda Ibrahim said...

bukan takat paha si jannah je yg "goreng pun sodap". si rizqi tu pun sekali...
geram sungguh aku dgn budak2 yg camera friendly ni... dh le bolat, pandai lak pose & sengeh kat camera.

ko x bercheta2 nk hnataq pic2 derang jd cover magazine or iklan ke? :). hantar je....

azie said...

bam bam nyer rizqi..
kak ina samalah ngan auni tue kuih raya dia yg perabihkan..

Mimi~Najeeb said...

tu dia paha Jannah..mmg sedap kalo goreng tu..hihihi
Syok la anak-anak K.Iena dua-dua pandai posing, siap senyum lagi bila hala kamera. Mmg tak rugi la beli kamera DSLR :D
bak kata Hirda..try la hantar gambar dorang ber-2 ke magazine mana2.

Cik Puan Mimi said...

mana tak bam2 si jannah, dia dok perabihkan kuih raya rupanya.. hehehe

betul cakap hirda, kau hantar la rizqi cari cover magazine ka.. kan shahrir ada kamera canggih, mesti dia boleh snap pose2 cantik si rizqi tu

lieya_latif said...

kak iena...budak2 org ni bukan setakat goreng pun sedap....buat gulai pun lazat...geram aku tgk si bam2 nie....patut le bolat...dok bedah kepek sebelum tdo....he he he he he...sampai lentok2 menikmatinye haaaa he he he he

kak...comel si rizqi pakai baju dot2 tu....ko panggil zirafah bulat tu....comel giler....tang kak nam yg sebok2 tu pun same kiut....he he he he

laki ko same le kak cam shah, suke buat aksi akrobatik cenggitu kat anak2.....he hehe

wanie said...

geram tgk peha jannah tu...gigit best tu..hehehe

jannah yang perabih kuih raya ye...kalau kat rumah ni, irfan la yang perabih kuih raya...tiap hari, bangun tido je pegi belek2 balang kuih raya...tgk mana yg berkenan untuk di makan

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...