About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, November 26, 2008

Aku kursus @ Quality Hotel..Ngok tol ler hotel ni…

Balik dari TBR,PD aku terus p KL utk kursus satu lagi kat Hotel Quality..masa nilah Rizqi tengah demam campak..campak ni kuar masa Rizqi dibawah jagaan emak aku lagi..patutlah demam panas tak elok2, rupa2nyer nak kuar bender ni..Nasib baik dia ni tak meragam..tak gatal2..kalo tak, mahu tak tidur SIL aku menjaganya..merah menyala, dah ler putih..takutlak aku tengok..tapi org kata seminggu campak ni dah clear..
Ok, berbalik pada kursus aku, dah ler tajuk kursus tak best..belajar bahasa2 ni..memang fail lerrr…dah ler buat kursus 2 hari jer, mcm2 nak tahu..memag tak cukup masa…pas tu, hotel ni kedekut giler..ader ker patut tak der internet..wireless pun tak dek..kene bayar lak…aku rasa hotel2 cikai kat Gerik tu pun ader wireless..ngok tulll..tapi bab2 makan aku leh bagi ****.Tapi yg bestnyer dekat ngan Sogo..2 hari berturut2 aku buat lawatan mengejut ke Sogo..sanggup mengorbankan masa tidur aku…pulak tu ada lak member2 yg sekaki..window shopping jer..Sogo ader sales, tapi mcm brg2 lama jer..ramai tul umat manusia..
Hubby, Jannah & Rizqi stay kat Kelana Jaya umah SIL aku..sebab hubby aku terlibat ngan sukan SUPKOM (sukan politeknik & Kolej Komuniti) kat PSA (Poly Shah Alam)..
Cian Rizqi demam nyer tak baik lagi…
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

9 pesanan:

MImi~Najeeb said...

Quality Hotel nyer Dim Sum buffet sedap..
Wah..sakan bersopping ke Sogo la ye K.Iena 2 hari..byk ke merembat bebarang?

Puan Iza said...

ooo quality hotel tak der sediakan wireless ker....
tapi bab makan2 dia sedapkan...
sempat lagi tu kak ina pi shopping sogo...yealah kan..dah dekat :-)

sue@mamaMaryam said...

lamanya x p kursus..hohoho iskhh mesti rizqi cam udang kena bakar kan.. siannyer dia.. amboi byk ke rembat kt sogo???

~aza...as / ummie afiq~ said...

waahh...sempat lagi time-time kursus menerjah ke Sogo tuuu...hehehehehe....dah nama pun pompuan kaann?? takkan lepaskan peluang kalau shopping kompleks depan mata ;)

Sham Ummi Echa said...

aku tahun ni xdak g kursus satu hapa pon.. malas la nk g..nk kena tggal anak nnt..leceh la..

ok la jgk sbb hotel ni dkt ngan sogo kan..jalan kaki jer bleh.. byk ker ko merembat kt sogo tu

Azie said...

shoping kat sogo mmg best kan...

Cik Puan Mimi said...

laa patut ler lama menyepi, kat hotel tak dak wireless.. selalunya hotel2 ada kan. cikai sungguh..

sempat kau ek, sambil kursus jabatan sambil kursus jamu mata kat sogo plak.. hahaha

Jasfyra said...

bab2 kursus ni paling best ialah makan dan jalan2 kalo dekat ngan soping complex..kekekee
bestnya g sogo..ada sale apa skg ek?

lieya_latif said...

wow....bestnye kursus sambil bershopping...tapi bab hotel takde internet tu harus mati kutu....tak suke ar hotel yg tak sediakan wireless ni....bende tu dah wajib ade kat hotel2 tau....biase kalo kat lobi ade kak iena...kalo kat bilik plak cume bilik tertentu jek....kalo yg kene bayar plak seari rm20 die cas penggunaan internetnye.....

tu le kak iena, sogo tu kalo sales kene tgk2 jugak...sebab baranglame yg dah nak out of date tu dijual murah....rugi gak beli sebenarnyer,....sebab ikutkan mmg barang tu dah susut nilai pun

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...