About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Friday, November 28, 2008

Projek kami yg pertama...




Korang ingat tak kenapa aku tak leh hadirkan diri masa besdat bash Hardy hari tu..sebenarnya hubby aku telah di subkan oleh seorang fotografer yg agak terkenal jugak di kawasan segamat ini bagi membantu mengambil gambar kawin..sebabnya, fotografer tu tak leh nak amik gambar semua majlis, ada lebih kurang 5 majlis serentak pada hari tu...so, hubby dah janji nak tolong, takkan nak buat dek jer..kitaorg pun tak demand harga, memang niat nak membantu dan yg paling penting pengalaman...so inilah permulaan hobi hubby aku..amik gambar perantin luar dari family..hubby aku cuma dipertanggungjawab amik gambar untuk bersanding ajer...gambar tunang, kawin family kitaorg dah biasa...

So, ini ada sedikit koleksi yg belum diedit dan tuoch up lagi...aku cilok dari kamera hubby aku...












Nasib baik lah pasangan perantin ni sporting..suruh buat aper aksi, no hal punya...seronok amik gambar diaorg ni...











So, sekarang ni kami pun dah start plan nak buat pakej2 perkahwinan yang kosnya agak rendah jugak lah berbanding fotografer yg profesional2 tu....selain dapat upah penat, yg penting kami nak kutip pengalaman sebanyak yang mungkin....penat woo amik gambar perantin ni...

Tahun depan hubby aku ajak amik kursus asas fotografi ni..ok darling..no hal punya..asalkan abang support ok..


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

10 pesanan:

mrs khairul said...

kak ina tahniah!! maju setapak nmpknya...bagus..bagus...di samping menambah pengalaman ble gak ble wat side income kan kak..moga satu hari nnt both of u pun ble jd profesional&glamer kt segamat tuh..ble niza rekemen kan akak kt kawan2 niza yg dok segamat bila diorg nak kawen nnt..hehehe

yong said...

kak iena. tahniah buat korang berdua! cubaan pertama!

akak, nak tau tak..kitorang pun dah berjaya rembat slr ni..antara sbb nya ni lah..asben punya minat lah..dia nak join dunia photog utk orang kawin ni..hehehehehe

psst..paling suka nun gambr last tu..yang aksi lompat2 tu..

Sue@MamaMaryam said...

chantek!!!

Zanna_MamaBatrice said...

superb ler kak...even 1st time pun...
okler...
bagus gark hoby hubby ko nie kak...masyuk kan...he he he..

kak...apa kata ko amik bengkel solekan pengantin @ andaman...ko solek pengantin, hubby ko amik gambar...lagi best kak....zana teringin camtu.....

Sham Ummi Echa said...

gud job...cntik ar pics sumer.. yg purple tu trserlah kepepelannya..(cam lucah jer prkataan nih)lantak ler kan...

azie(mama auni& erin) said...

nice pic...wah akak meriah betul yer majlis kawen nie.

Nur a.k.a admansyah said...

Bagus tu Ina... now mmg berlambak jurukamera professional, cuma cari `kelainan' sket! Promosi harga murah tu salah satu.

Ko kalu layan akak babX2 marketing ker bisness mmg tak abih!

Good Luck to yr hubby!

lieya_latif said...

congrats!!! kak iena...semoga bertambah rezeki akak...

mmg cuns!!!

yong said...

re: akak, nak edit lagi best..up kat flickr.com

Cik Puan Mimi said...

eina, dah bertambah mahir dah sekarang si shahrir tu.. gambar2 pun dah makin superb..

nanti kalau adik aku nak kawin bila2 kat segamat, aku amik shahrir ek.. tapi jangan ler caj mahal2.. kesian adik aku tu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...