About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, November 03, 2008

banyaknyer kijer.....

Helooooo....ari ni baru aku masuk opis...tengok2 blog kengkawan banyaknyer entry2 tak sempat nak jengok...ni pun banyak tul senarai kejer nak buat...tak per slow2 kan....
Banyaknyer aku nak updated citer2 yg berlaku sejak 2 menjak ni..mcm tak cukup masa lak..maklumlah minggu lepas dari selasa hingga khamis aku p Tiara Beach Resort,PD sebab meeting ABM2009 dan balik dari PD terus jer p KL sebab menghadiri diri Kursus Penulisan Deskriptif kat Quality Hotel..Anak2 semua aku angkut stay kat KL..sempat gak aku ngan budak2 p Plaza Alam Sentral tengok hubby aku main bowling..konon2 bagi support ler..31 Okt – 2 Nov 2008, Kolej komuniti & politeknik mengadakan sukan SUPKOM 2008..
ooopsss sekian sahaja synopsis citer aku..nak tau lebih banyak, nantikan entry seterusnyer, biler2 masa akan terus updated di blog anda2 sekelian..teksnyer telah aku taip siap2 kat rumah..senangkan kejer aku???...so antara entry2 aku :

1.Raya @ JB..
2.Breakfast ala2 open house 2008
3.Besday Bash Farhan & Emily
4.Rizqi 1st Demam..
5.Jannah @ Tiara Beach Resort..
6. Aku kursus @ Quality Hotel..Ngok tol ler hotel ni…
7.Happy 7 months Rizqi…
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

7 pesanan:

azie(mama auni& erin) said...

uisk byk nyer...caiyok kak ina xsabar nak baca entry baru ni.

lieya_latif said...

wah beratur panjang haa entry2 kak iena.....

Sue@MamaMaryam said...

pelan2 kayuh kak !!!

Hirda Ibrahim said...

laaa, ko dok quality hotel ke?
apsal x bagitau, leh kita berjumpa2an kat Plaza alam central...

Mimi~Najeeb said...

xpe..update slow2..

Puan Iza said...

iskh...banyaknya entry yg menati....

mrs khairul said...

kak ina..good boy la rizki 7 bulan br kena demam..strong antibodi nih..baguih..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...