About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Thursday, November 13, 2008

Besday Bash farhan& Emily

kek yang cantik dan sedappp..si encem farhan..si comel emily...potong kek..

Aku adalah org yg terlambat utk entry yang amat bermakna ini.. ampunnn kan aku mimi..org lain dah masuk birthday bash mia & mija..pastu dah nak masuk birthday hardy...lembab tul aku ni..tu lah bz memanjang...

Seronok tul, akhirnya dapat gak menjejaki kaki ke rumah Mimi @ mama Farhan & Emily..aku bertolak dari Tangkak dalam kul 9 pagi..tapi sampai lambat gak rumah mimi dalam kul 12.30 tgh..ader beberapa perkara yg tak leh dielakkan iaitu anak bujang aku Rizqi badan panas, mcm nak demam..tu yg tunggu klinik bukak..pas tu jemput kakak ipar aku..Sorry yer mimi..

Sampai2 jer Sabrina @ Mama Adam yg jadi fotografer telah ada, begitu juga ngan lieya @ mama Damia&Mirza dan Mimi @ mama Najeeb pun ader sama…pastu baruler Sue @ mama Maryam, Jue @ mama Danish&Dalila, Hirda @ mama Hardy, Aza @ ibu Afiqq, Sham @ mama Echa dan terakhir ialah As @ mama Adriana yg tengah sarat menunggu hari jer…Kek tersangatlah cantik dan kreatif..makanan nyer pun sedap, ndak2 ala2 makanan kg..sangat happening ngan mak2,pak2 budak dan anak2..aku tak nak citer panjang2..lagipun tak banyak gambor hubby aku amik..tapi cukup lah untuk memeriahkan blog aku ni..So, makcik2 sekelian meh kiter tengok gambor2 ni…

Rizqi dah start demam ni..
Jannah dah ready nak p party..belon ..memang hantu belon..duduk cekci..abah ngan Jannah..MiaMijaNajeebMaryamHardyDalilaMimi ngan NajeebJannah tertidor..penat agaknya..Rizqi pun tidur lena

Pas majlis bash Farhan&Emily, kitaorg p pulak open house ex officemate aku Jimmy kat Condo Armanee Damansara Damai..


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

14 pesanan:

Cik Puan Mimi said...

1st sekali thanks sudi datang rumah aku + bg hadiah.. tak pe lambat janji usaha jugak nak datang umah aku.. aku amat menghargainyer..

eina boleh tak kau emailkan gambar2 anak2 aku tu dalam original size, berkenan lak aku.. boleh gak aku cuci nanti..

kau tau aku nyaris terbelikan emily baju cam jannah tu.. tapi aku berkenan sangat warna biru belang putih. ingat nak pakaikan emily masa bash hardy nanti, tapi laki aku tak bagi, dia kata asyik baju mickey jer.. dia suruh cari baju biru yang lain, hehehehe..

oo rizqi dah boleh duduk ker.. comel la dia tu.. tak pe eina, satu hari bila rizqi dan jannah dah besar, mesti dorang pun "loving" jugak macam farhan dan emily..

Jasfyra said...

banyaknya gambar...puas tengok..cian rizqi demam time tuh..nampak muka dia cam xlarat je..tp skg ni mesti dah sihat balik kan...

azie(mama auni& erin) said...

aha sampai nganga rizqi tido.geyam tgk dia..bam bam mcm elin jugak

eija28 said...

geram tgk si rizqi tu...lambat kak eina hapdet besday bash farhan & emily nie....akak dtg dr johor turun KL semata2 nak g besday party ke?

Zanna_MamaBatrice said...

sampai gark kak eina besday bash F&E tu.....kami nie, asyik xde rezeki jer nak kumpul reramai tau...hu hu hu...nanti2, zana buat besday bash batrice kat KL ler plak..he he he...

kak...takpe.....ko jadi penutup tirai besday bash f&e.......at least ko tepek gark gambar2 diaorg...ko citer gark....

meriah kan.....comel2 jer sumer ngan baju mickey...jannah arr paling seksi...siap nampak sepentot lagi........sejak dia dah bam2 nie..nampak dia pakai apa jer pun nampak seksi kak......

wah...rizqi dah boleh duduk ler....dah kuat erk dia kak.....cam batrice dulu, duduk dulu pandai, merangkak kemudian...boleh gitew.....he he he

geraaammmmmmm ngan rizqi tau....

lieya_latif said...

kak...takpe....biar lambat asal selamat...dan yg paling penting akak sampai gak kat majlis kak mimi nie....n dapat jumpe akak sekeluarga....

kite ni geng2 fp (ops dah tukar geng2 blog) mmg rapat kan kak...so tak berkire lee nak turun2 jauh dari johor pun semate2 nak gi besdei party...yg penting silaturahim yg terjalin kuat kan kak....

kak, bile tgk rizqi duduk cenggitu cam dah besar plak tgk die....comel tau rizqi ni...mmg org geram ngan budak goreng pun sodap nie he he he he

mrs khairul said...

2 dia org segamat mai KL..niza gak yg x dpt join..kak rizqi dh pndai duduk ekss..cumilnya dia..putih melepak cm mama dia gakss..gebus gitu..si kakak tu mmg lah teramat cekci..tunjuk apa tu anak dara oiii..hehe..

Sham Ummi Echa said...

biar lmbt jnji ado.. jgn mcm aku.. x hapdet pon citer bash F&E tu.. yer la aku x smpat kuar camera.. camno nk buat..

mmg respek kt ko...sggup ko dtg dari jauh semata2 nk memeriahkan bash F&E tu.. mmg kawan sejati ko nih..

geram la tgk rizqi ko tu.. aku smpai dia tgh tido..malas nk kaco..

bila la ada rezki kita nk jmpa lg yer.. ari 2 x smpt pon nk borak .. aku da la smpai lmbt..pas2 nk mkn lagi..huhuhu..

Nur a.k.a admansyah said...

betul tu... N3 lambat Xpe jgn sampai lambat majlis orang! (mengata diri sendiri nie...) Kalo cepat, boleh akak jumpe awak ekkk? aisey...

Sumer comeyX2 & clear sgt all piccas!

Puan Iza said...

meriahnya besday F&E nie...
Wah! eina dari segamat tu dtg tuk meriahkan besday party nie....

ILA said...

wah....kak eina begitu gagah ke umah kak mimie yer!! bagus...bagus... ala tomeynyer RIZQI...dah blh duduk ek?

As said...

wah... still menghapdet lagi b'day bash farhan n emily erk... so chumel la rizqi tuh... suka tgk dia....
ari tuh jumpa pun kejap sbb daku dah lambat... tp sonok dpt jumpa kak iena 1 family

Jue ~ mama DnD said...

xpa eina .. biar lambat dr x sampai langsung kan...hehehe.. anak demam pun usaha gak nak dtg..mmg salute kan t ko eina...
pic semua cun²... kak jannah yg cekci & rizki yg encem...
nanti beday bash hardy mai tak..?

Hirda Ibrahim said...

finally...
citer yg ditunggu2... hehehe...
rizqi dh leh duduk ke? muka baikkkk je. nampak sgt muka demam tu. siann dia.
hardy tu kalu dpt kopok camtu aaa...
sorry dia nk layan org...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...