About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, November 18, 2008

Gaya tak kene tempat...

Kah..kah..kah..nak melawa tapi tak kener gaya lah sayang..apalah awak ni Jannah pakai spec pun leh terbalik..tak per yg penting awak tetap cute miut di mata mama...

muker serius..confident cunn jerrrcian rizqi..asyik on off jer demamnya..kene p berubat cara tradisional ni..

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

10 pesanan:

mrs khairul said...

keh..keh..ada jek peel i jannah nih..saje je tuh kak iena nk tarik perhatian mama dia kan...

ala cian hero auntie yg hensem ni xbaik demam g..akak dh bwk p pakar kan? emmm..kalo cenggitu elok lah p jumpa ustaz ke mntk ubat sket2..get well soon dear..

Zanna_MamaBatrice said...

mmg...jannah mmg cute w/pun pakai spec terbalik hik hik hik
tu fesyen ler mama....

yelah kak iena...
kena gark try cara kampung kan...
bebudak nie bukan boleh....
batrice dulu umur dia 4 bulan
asal petang jer mengamuk
asal petang jer menangis
kami berubat kampung
alhamdulillah...lepas tu ok....

Sue@MamaMaryam said...

hehehe akak sebijik cam maryam..maryam lg dasat asal pk spek mesti tbalik..kt la salah 100 kali pun..dia tetap nak pakai camtu.. agaknya klu maryam berisi ada iras jannah x??

sian rizqi cuba la akak bw p darussyifa.. kan ada byk cawangan..

lieya_latif said...

bukan setakat di mate kak iena ajek...tetap comel dan dabomb di mate auntie lieya ni tau...auuuw!!!!!!!

ala kak..budakkalo pakai ape pun terbalik tetap nampak kiut....lagi2 jannah nie...cube kalo kite pakai terbalik....buang tebiat le gamaknyer keh keh keh keh

rezqi cyg...get well soon mucuk2 yeak

Mimi~Najeeb said...

bukak2 je teruih nampak Jannah dgn spek terbalik tu..hihi..tadi aunty tension wat kerja..pas tgk gambar Jannah teruih terhibur gitu..hilang tension ku..hihi

demam on off camni hari tu Najeeb pernah kena..according to Paed katanya viral infection..

eija28 said...

wow!!!glamour gituw walaupun jannah pakai speak terbalik...comel lah untie tgk...kesian rizqi demam on off jerk yerk...try lor kak eina bawa berubat cara kampung....betul kata sue...darulsyifa pun ade...

Hirda Ibrahim said...

LOL.... muka confident cun tu!!
takpe jannah..camna pun tatap tomei... x kisah pakai spec camna pun.
iena, hardy pun b4 masuk setahun cam rizqi gak. asyik demam on off je. tapi masuk je setahun, lepas aku starts kasi scott emulsion. alhamdulilah. jarang sgt demam.

Cik Puan Mimi said...

hehehe jannah pakai spek terbalik..?? tak pe2 jannah, janji jangan pakai baju terbalik ok.. pakai spek terbalik pun still cutekan.. hehehe

kesian rizqi asyik demam jer.. betul la cakap niza tu, cubala bawak pi pakar kanak2, jangan pi klinik biasa, kekadang ubatnya tak sesuai gitu

azie(mama auni& erin) said...

lor kesian si rizqi..akak cuba p ambil air tawar....moga cepat sembuh yer

eMMa@iKKa said...

Walaupun spec hitam mu terbalik Jannah ..kau tetap maintain ayu!!!kuikuikuikui
Rizqi demam tu nak pandai buat sesuatu tu Kak Iena..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...