About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Friday, November 07, 2008

Rupa Rizqi Demam campak..

Merahnyer muka anak aku..
masih nak main walaupun demam..senyum tuu..

Inilah rupa Rizqi maser dia demam hari tu..aku pun tak tau nak panggil demam apa ni..demam campak ker? demam cacar ker? 2 chicken pox..ataupun ke tiga2 tu adalah sama...tapi yg pasti aku takut gak tengok..merah gituuu..dah lah kulit cerah...cian anak aku..tapi kini dia dah bertambah ok, kulit dah tak nampak , cuma tinggal ckit2 kesan...

Ni pulak masa kat Giant Kelana Jaya..kitaorg lepak kat kedai seng heng department TV..Jannah punyalah suker tengok Tv plasma besa2..melompat2 jer kejer dia..



dah penat melompat..duduk pulak..

Rizqi lak dalam mood demam..aku belikan Rizqi cool fever, Jannah lak menjerit2 nak pakai..dia ingat best sangat kot pakai bender tu....

konon-konon sakit ler tu..










aku ngan anak2..satu demam betul satu lagi ol-ol..(olok2)

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

7 pesanan:

Mimi~Najeeb said...

sian Rizqi.... sbb dia putih melepak nmpk sgt merah la K.Iena..
Tapi Alhamdulillah kejap je dah baik ensem boy nih..

Cik Puan Mimi said...

tu demam campak la.. sebab tanda dia merah.. kalau cengkering (chicken pox) dia akan keluar biji2 besar + berair dan akan meletup.. tu yang ngeri sikit sebab kalau tak jaga boleh berlubang dan tinggal bekas..

biasanya demam campak tak tinggal bekas.. farhan pun kena gak masa umur 8 bulan.. emily tak kena lagi..

tapi kalau orang kulit cerah cam rizqi dan farhan memang nampak sangat kemerahannyer..

amboi jannah kemain sakan posing kat situ, tu dia nak kenen2 mak bapak dia beli tv plasma tu.. hehehe

fateen said...

kesiannya rizqi yea..kecik2 dh kena demam campak, sib baik bukan chicken pox..alhamdulillah rizqi pun dh nak sihat..

hehhehee, pandai kakak jannah berlakon jadik org sakit yea.. comel tu :)

~aza...as / ummie afiq~ said...

alahaaaaiii siannyeerr rizqi....merah betul muka dia time naik campak tuuu...sure dia gatal time tu kaann?? sian dia...

ambooii...amboiii kakak jannah pun demam ol-ol yeerr??? kiutlh muka dia time buat-buat sakit tu...hehehe

Hirda Ibrahim said...

ni demam campak yg bukan biji besar2 ni. insyaallah x tinggal parut.
ni campak cam rashes je.
sian rizqi sure gatai tu...
get well soon aunty's bam2 boy...

As said...

sian anak teruna akak ...
kena demam campak erk...
hmm.. yg x tahan tgk mememrah tuh....
hmmm... xpe la hopefully rizqi cepat sembuh erk....

wanie said...

demam campak tu...measels...kalau chicken ox yg jenis berair tu...
kesian rizqi...mesti meragam je tu...sekarang dah ok ke?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...