About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Thursday, November 06, 2008

Apa yg aku BZ kan sangat ni..??? BENGKEL PENAMPILAN, ASAS SOLEKAN & PEMAKAIAN TUDUNG

Ni lah yang aku BZ kan sangat la ni..Aku jadi peneraju utama bagi BENGKEL PENAMPILAN, ASAS SOLEKAN & PEMAKAIAN TUDUNG..akan berlansung pada 8 & 9 November ni (Sabtu&Ahad)..hujung minggu ni...banyak benda nak fikir..fikir penceramah lah, peserta, makan minum, sijil penyertaan, peralatan, tempat, surat menyuarat, memo dan berbagai2 lagi ler...segala jenis kejer aku buat, dari buat kertas kejer hingga mencari peserta...aku gak dibantu oleh 2 org AJK..Alhamdulillah nampak gayanyer sambutan yang hangat dari para peserta2..Harga memang berbaloi, compare kalau kat luar cecah ratusan ringgit juga..so ini baru part 1&2.. Insayallah aku nak buat sampai Bengkel ke-10..

Maklumat Bengkel :
Tarikh : 8&9 Nov 2008 (Sabtu & Ahad) - Peserta boleh memilih antara Sabtu @ Ahad
Masa : 8.30 pg hingga 4.30 ptg
Penceramah : Pn. Norazlin dari A N L Beauty House, Ampang
Bayaran : RM 37 ( akan datang, akan dinaikkan dalam RM45 untuk menampung kos2 yang tak dapat dielakkan) - bayaran termasuk yuran penyertaan, 3 kali makan, sijil penyertaan dan 1 set alatan berus percuma
Alat solek & Rawatan muka - disediakan oleh pihak kolej..

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

11 pesanan:

Sue@MamaMaryam said...

akak..murahnya... klu dekat kompom sy ikut serta tau..

Puan Iza said...

Wah! ada bengkel kecantikan la...murahnya....kalo dekat mmg dah sertai sama...

Cik Puan Mimi said...

na, nanti aku datang umah kau, kau tolong ajar aku bersolek ek.. ala kita kan member.. apa nak berkira.. hehehehe

Zanna_MamaBatrice said...

hooo
menarik tertarik d boom ler...
nie open utk org luar ker kak iena....
nak join nak join...murah plak tu....
mana nak cari...
wah lepas nie...boleh ler menuntut ilmu ngan kak iena plak...

Fateen said...

wow bestnyer..rasa cam nak join jer, tp terasa jauhlah pulak.. lps nie iena makin vougelah.. iyalah penganjur mesti menuntut ilmu lebih lg kann :)

Sham Ummi Echa said...

wah menariknya...sbb harganya murah sgt...nk joint tp jauh sgt.. wat la kt kl...

Hirda Ibrahim said...

bestnya..
iena, ko xnak buat kat area2 kl ke? heeheh
kompem awal2 aku dh register.

Mimi~Najeeb said...

wow..sangat menarik & tertarik gitu..kalo lah kt KL sure saya mau turut serta..

Jasfyra said...

best dan murah..
saya minat menda2 gini..
tp jauh,xdpt nk joint

Ayong said...

ni yang bestnya kan kak kolej komuniti..heheheheh

berbakti pada masyarakat gitu...:)

Nur a.k.a admansyah said...

aisey dik... akak comitment weekend full sgt! lagi pun Xleh drive sendiri... tu yg prob! takpe Iena...u timba pglmn then view lak kat sini, canggih tak ide akak ni? (ni kes nk free jer...)he..he..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...