About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Thursday, November 20, 2008

INILAH HASILNYA..BENGKEL PENAMPILAN, ASAS SOLEKAN & PEMAKAIAN TUDUNG.


peralatan asas rawatan wajah & solekan

Bengkel 1 &Bengkel 2
Tarikh : 8 & 9 November 2008 (8.30 pagi hinggan 5.00 ptg)
Tempat : Bilik Seminar, Kolej Komuniti Ledang..
Akhirnya Bengkel 1 dan Bengkel 2 aku berjaya..berpeluh gak aku nak handle..sib baik aku ader 2 org kuat yg membantu..feedback dari peserta pun memang agak baik dan memberansangkan..peserta2 sporting2 belaka..maklumlah semuanya nak cantik2..ader yg berkawin dan anak dara..kalo dah namanya pompuan, bab2 cantik mesti takkan lepas..
aku puas hati..seronok dapat tengok org cantik..tapi aku memang tak sempat nak joint, sebab sibuk ngan kerje2 urusetia..tapi takper ,next bengkel aku akan joint..mana aci, tengok orang cantik jer, aku????
So tengok jerler gambar2 yg sempat aku snap masa bengkel tu…gambar2 ni untuk 2 hari yg berbeza pesertanya..so terabur sini sana lah..mehh kita layannn...
meja peserta ngan alat2..sempat bukak booth jual brg2..brang sari ayutudung pun ader dijual..anak tudung keras..aksesori utama fesyen pemakaian tudung..pun ader dijual..
peserta mendaftar..
Penceramah Pn. Norazlin (pink) ngan Pn. Rosnani (coklat)
Tentatif Program
8.30 hingga 1.00 : Ceramah dan Demo untuk rawatan muka,asas solekan dan pemakaian tudung
2.00 hingga 5.00 ptg : Bengkel (peserta kene buat sendiri semua sekali dari cuci muka hingga pakai tudung)

Pn. Nora tengah demo cara mencuci wajah (facial)

Hari ke 2..

sapa jadi model..syok giler..

ok mari kita beramai2 cuci muka ...

cara nak menaikkan tulang pipi tu..

syok tu menyental tulang pipi...

dah nampak kesan kotoran???

hah kan dah bersih..cantik...

solekan di buat oleh Kak Nani..banyak kali solek artis ni..

tonyoh kak, jgn tak tonyoh...

khusyuk dengar taklimat solekan..

lilitan selendang..

oh mcm tu rupanyer...


ajar tudung bawal lak..

peserta pun kene buat sendiri..

Dan inilah hasilnya..mak2 org dah mcm anak dara..diorg ni cikgu2 sek yg sangat sporting..

Student aku yang mengalahkan lecturer..

Sijil penyertaan dari company..

peneraju utama bengkel ini..

Sesi bergambar lak..


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

9 pesanan:

lieya_latif said...

best!!!! best!!!! lieya minat bengkel2 ni....lagi bab2 pakai tudung tu....kak iena ajar aku plak pas ni he hehe he

Zanna_MamaBatrice said...

ye ye ye..
kak iena dah update citer sessi solek menyolek tu...
ala rugi ler ko tak join kak...kalu tak boleh jadi cikgu tak berbayar pg kami....betul tak lieya...betul tak kak mimi...

seronok arr kak....yg paling best bab lilit2 tudung tu....kalu ler zana leh belajar....hari2 zana gi opis pakai tudung lilit2 ok.....dah busan dah ngan tudung bawal tarik kiri kanan nie....he he he..

Sue@MamaMaryam said...

akak..syoknya.. buat la kt kk kat2 sini plak...

Puan Iza said...

bestnya bengkel kecantikan nie....wat la kat KL lak...siap ada cara2 pakai tudung lagi....suka laa...

azie(mama auni& erin) said...

azie kan akak minat tang pemakaian tudung tue..tapi bila bergaya ckit ku rasa mcm pelik jer muka nie mcm xsesuai...syok la klu leh join kan

Mimi~Najeeb said...

pls organize kt KL..kami pun mau joinnn..hihi

eija28 said...

bestnyer ada bengkel mcm...klu aa eija pun teruja nak mengikuti bengkel mcm nie....

eMMa@iKKa said...

aiii..organizer tak nak join sama ker?.Tak terpingin nak buat kat KL ker..kalau ada nak juga join nie..:)

mawarcokelat87 said...

akak ade fb x?nak tnye pasal PAC martha tilaar

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...