About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, November 03, 2008

Rizqi 1st demam..

Malam sebelum demam..Leh ketawa2 lagi...on the way ke Kl..umah Mimi @ Mama F&E

Anak aku ni tak pernah demam sebelum ni okehhh..tapi demam kali ni memang demam yg agak teruk.. sebabnyer kejap elok, kejap demam..bergantung pada ubat..demam Rizqi ni bermula dengan selsema…masa p umah mimi hari tu pun dia start tak sedap badan…merengek2 nak tidur..malam2 badan dia panas..aku ngan hubby kene jaga2 lah..takut gak….makan ubat ok, tapi lepas jer 6 jam badan dia panas..Rizqi ni lak susah ya ampunnn nak makan ubat..siap tutup2 lagi mulut tu…memang musim kot org demam ni...


Muker sedih..pas makan ubat..

pakaikan pampers jer.
Rupa-rupanyer Rizqi nak kener demam campak..gambarnyer akan aku upload untuk entry akan datang kkk...
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

11 pesanan:

Mimi~Najeeb said...

alahai..sian kt dia. Dia kena demam campak ye? Kecik2 kena ok..takde parut nnt bila da besar..
Demam campak dgn Chicken Pox sama ke lain?

wanie said...

la...kesian rizqi..kena demam campak ye...rizqi senang makan ubat tak?..semoga cepat sembuh ye

Zanna_MamaBatrice said...

siannyer...
mmg musim ler kak iena.
zana satu family weekend lepas demam tau...nie pun selsema tak ilang2 lagi...sib baik batrice sikit jer....

tulah, kena jaga2 skang nie kak...takut kena sakit cam Batrice plak nanti....

moga cepat sembuh rizqi yerk....

Sue@MamaMaryam said...

siannyer mamat ensem nih.. harap rizqi dah baik.. kak, wpun rizqi demam dia tetap maintain ensem dimata sy tau...

lieya_latif said...

wah rizqi susah kene demam ye kak iena...baru ni die 1st time demam....harap2 rizqi cepat sembuh yeak cayang....kene plak demam campak...sure gatal satu badan tu.....get well soon dear bams2

Ayong said...

rizki kena chicken pox ye..
time sebelum nak kuar tu lah mmg teruk demamnya kan..

sian dia..tapi demam cemaner pun, muka tetap ceriaa gitu!!!

Puan Iza said...

Alahai ciannya budak ensem nie...kena demam campak yea...semoga rizqi cepat sembuh yea....

Hirda Ibrahim said...

alaaa siannya bam2 aunty nk kena demam campak rupanya...
siannya..
hardy x pernah kena chicken pox lagi.. susah ati gak aku camna le rupanya bila dia kena nanti..huhuhu

azie(mama auni& erin) said...

akak rizqi walaupun demam muka ceria jugak.akak haritue erin pun demam panas jer.takut gak kena campak sbb sekarang musim

Nur a.k.a admansyah said...

aisey... sian ler bambam sorang nih! bkn demam biase...? campak yea... my Adam pun kena ms below than 1 year... sian kan? takpe.. mama kan ada jaga Rizqi.

Iena, hr tur dpt nk jumpan ngan awak kan ms BD F&E? akak sampai lambat... sumer dh balik.. maybe lenkali kita ketemu yup?

Cik Puan Mimi said...

nasib baik jugak demam campak, kalau demam cikgukunyah (betul ker aku eja ni) takut jugak ek.. ialah johor kan dah sibuk orang kata kena wabak tu.. takut jek..

sian rizqi demam haritu datang rumah, tapi dia baik sangat, tido jer dalam bby carier anak buah aku tu..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...