About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, November 18, 2008

Jannah @ Tiara Beach Resort..

Bos aku ngan KJ (ketua Jabatan)

Cik Su yang maniss...

wajah boringgg..keh..keh...

Jannah pun ikut..sib baik good girl...

Aku ngan bespren zaidah..
Kalo ikutkan hati aku, memang aku tak nak masuk meeting takwim&ABM2009 ni..sebabnyer Rizqi tengah demam..tak sedap hati aku nak tinggalkan dia ngan mak aku..memang plan asal nak bawak dia sekali..sebab Rizqi tak pernah tidur hotel lagi..kalo Jannah dulu, umur 6 bulan dah dekat 10 hotel dia duduk…tapi demi kejer, cehhhh aku kene tinggalkan dia ngan mak aku.. Jannah aku bawak sebab tak nak double trouble menyusahkan mak aku…so aku bawak sepupu2 Jannah utk jaga dia….tapi memang tak best sangat pun, sebab hati teringat ngan Rizqi kat kg..hubby aku yg layan Jannah mandi..padahal aku yg cadangkan buat meeting kat TBR ni kat EO aku..TBR ni kalo bab makan memang outtt… wireless pun tak dak..kedekut..
dalam gambar nampak cantik, real biaser jer.. hari biasa, tak ramai org...
belon air..
Jannah tak sabar nak mandi..ngan sepupu sepapat dia..Model seksi..auwww...
Abah yg rajin layan Jannah mandi..berjam2 pun sanggup..
Model perut buncitt...keh..keh..



gaya seorang model tangga..
Jannah suker tul main slide ni..




So, kengkawan biler kita nak buat family gathering untuk blogger2 tegar kita ni???...


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

11 pesanan:

azie(mama auni& erin) said...

azie tgk jannah nie mcm umur 4 tahun...may b dalam gambar nampak besar kot kan akan.berat dia brp?rizqi mcmana dah sihat ker?

Mimi~Najeeb said...

comeynyer Jannah dgn 2 piece swimsuit tu..sesuai dgn badan dia yg tembam2 kiut tu..
Jannah good girl la dok dgn mama dia dlm meeting room sekali..caya lah..

Sham Ummi Echa said...

ala ciannya rizqi x sihat yer... cian rizqi kena tggal.. kak jannah gak yg happy yer dpt mndi kt pool..
auw cekcinya jannah.. grm auntie tgk...

TBR ni mmg hampeh kalo bab food.. lembab lak tu kalo nk refill... bln 3 ari tu pon opis aku wat mtng kt situ.. mmg x bes la.. bln 12 ni plak ada opis wat family day kt situ tp aku malas nk joint... sbb harus la rmai giler kan... malas la..

wanie said...

seronoknye jannah swimming tu..kalau irfan mesti susah nak ajak keluar dari pool tu...

betul la iena..food kat tbr tu mmg tak berapa sedap..wanie penah pegi situ family day company hubby..

rizqi dah sihat?mmg tak senang hati la kan tinggalkan rizqi..dah la tgh tak sihat

Zanna_MamaBatrice said...

amboi..
kecik2 dah masuk meeting yerk jannah...dah besar nanti jannah plak jadi chairman utk meeting tu erk...he he he
kak...rizqi dah sihat belum kak? sian dia....

alololo...cekci arr jannah...
siap baju terangkat2 lagi tu...
best ler dia main air...abah dia rajin layan...

ya betul....zana sokong...
bila nak buat gathering utk mama2 blogger tegar kak....kita sudah tukar status dari fp ke blogger kan...hik hik hik...kalu buat gathering kat tempat2 cam nie pun ok kan kak....dok ler semalam dua....he he he..boleh buat bbq skali...hik hik hik

Sue@MamaMaryam said...

hehehe bagus la jannah ni gudgurl ek.. klu maryam x tau la sy...

akak seksi sggh model puyut muncit tu.. cute gile.. hehehe geli hati tgk...suka la tgk badan smgt jannah ni..padahal dl kecik je..ala2 maryam je masa 1st besday dia tu...

Cik Puan Mimi said...

betul la eina, kita kena diskas betul kalau nak buat gathering kat tempat macam2 ni.. kau kena turun kl, pastu diskass ramai2.. mesti best giler.. yang pasti jangan ramai2 sangat nanti tak terkawal la plak..

wah best giler tengok anak dara kau mandi manda.. comel la swimming suit dia tu.. siap terangkat lagi.. anak dara aku pun ada 3 swimming suit, yang tak best semua kaler biru.. papa dia la asyik beli kaler biru, aku suka kaler pink, baru la nampak gegirl sikit

ILA said...

ouch...seksi nyer kak JANNAH!! hahah model peyut moncet...ekekkeke

Ala abah JANNAH tu nak amik peluang la Kak Eina....padahal dia yg nak berendam lama2 ekekekke tu yg dia sanggup je teman JANNAH walau brp jam sekali pon....

ppssstt wat diskas cam Kak Mimie ckp tu jgn lupa ajak kita!! ouch...

eija28 said...

jannah seksi arrr...model perut moncet erk...siap main slide lg..eija dah 3 kali g TBR nie...dulu mase mula2 g sana kena kursus kat sana..iman tnggal dgn nenek dia...masa kursus pun asyik teringat jerk kat ank....sempat lg aku main slide tu naik sampai 3 kali..huhuhu...bab mkn kat situ mmg x best sgt....

lieya_latif said...

wah sambil menyelam minum air yeak kak....baiknye jannah boleh masuk kursus.....untung ko kak...boleh jek bawak jannah ni nanti2....

auwwww...suke larr tgk pic jannah berbikini....chomelll sangat...seb baik rizqi kecik lagi kalo x kecoh leee swimming pool tu ngan suare dieorg kan.....tiara ni mmg best kalo main air kat situ kan kan.....

Jue ~ mama DnD said...

bestny jannah main² air kat TBR... sib baik gud girl ek..kalo x ???

re: ha'ah iena kami panggil dia amoi skang ni... dia pun suka jer kami panggil dia amoi... dia mmg payah senyum..dia mcm aku lah lambat panas..hehehe
sama eh..? hehehe..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...