About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Thursday, September 04, 2008

5 bulan sudah anak mama ni..



31 ogos hari tu anak bujang mama dah 5 bulan..
Dah pandai ketawa terkekeh2, dah pandai kenal org..kalau tak kenal atau tak familiar, muler lah muker dah berubah..tapi tak nak meniarap lagi..naper ni Rizqi???risau mama tau..tapi org kata boy memang lambat ckit...berat mama tak tau lagi..nanti mama update lagi biler mama bawa rizqi p klinik...pantang di agah

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

6 pesanan:

Nazathul Hamimi said...

wah dah 5 bulan ek.. semangat tol badan dia sebab tu lambat meniarap kot.. tapi lama2 meniarap la tu...

banyaknya kau bela pets ek.. hehehe.. aku bela rama2 jer.. hahahaha

aku tak sempat balas kau punya sms.. nanti kau baca jer la entry aku tu ek

Nazathul Hamimi said...

aku dah update gambar hari pertama.. jom ler layan. gambar hari kedua blom lagi, tapi kau baca dulu la cerita singapore day 2 tu yer..

wanie said...

dah besar dah rizqi...comel betul dia senyum tu

zAnA said...

kejap jer dah 5 bulan encem boy nie
bulatnyer rizqi kak iena...nie kalu dpn mata zana nie..mmg puas ler peluk & cubit pipi dia tu...
comel lark si rizqi ngan pale botak tu erk....

dah pandai kenyit mata yerk rizqi....

Hirda Ibrahim said...

dh 5 bln mamat bolat ini...
iena..dun worry... hardy pun dulu lambat nk meniarap segala. biasala..bolat le katakan...
aku cair tgk muka rizqi sengeh ala2 kenyit mata tu.. comeiiiii....

`aza`~ummie afiq~ said...

dah 5 bulaaannn dah rizqi??? cepatnyeerr iena kaann??? makin cheeky...makin bam...bam...makin hensem anak teruna mama sorang nii :) anyway...iena...aza 1st time masuk blog iena nii...macam-macam citer adaaaa...best baca :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...