About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, September 10, 2008

Shopping tudung

Minggu lepas aku p shopping tudung kat kawan aku ni..dia duk terengganu..selalu lah kelik terengganu..apa lagi aku pun menyoppinglah tudung ni..maklumlah dah lamer aku tak beli tudung yg up to date ni..mcm2 namer ader, manjalaralah, air mata ezora lah, bunga tanjung lah dan mcm2 lagi ler..yg kelakaunyer aku leh beli tudung yang tak der kene mengener ngan baju raya aku...so kengkawan, nampaknyer terpaksa lah aku shopping lagi yer..nak cari calor oren lak..keh..kehh...
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

6 pesanan:

Cik Puan Mimi said...

aku pun suka buat koleksi tudung.. kekadang yagn tak de mengena dengan baju pun aku beli. asalkan lawooo.. hehehe

aku pun tinggal nak beli tudung warna purple.. padahal dah ada dah.. tapi still nak cari yagn lagi glamer.. giler glamer betul ler aku ni..

mahal tak harga tudung ni kat terengganu??

lieya_latif said...

haa ni lagi sorang...boleh join kak mimi ....same2 suke kumpul tudung yg berbagai2 jenis nie....tapi kan kak...lieya haram jadah nak tau name2 tudung nie....jenis2 batu ni mmg hampeh tak tau....he he ehhe....asal cun n kene ngan baju lieya rembat....keh keh keh .....

Sue@MamaMaryam said...

hehehe sama la kak..sy br beli tudung yg xde kena mengena ngan bj raya.. ayuh kite shopping utk raya nih..yiehaa

`aza`~ummie afiq~ said...

beestnyeerr ienaa...ader member org ganu...selalu balik ganu lak tuu...boleh kirim tudung macam2 :) aza pun tinggal tudung jeerr lagi nii...nak tunggu dekat2 raya..nak serbu Jln TAR...sure murah2 :)
p/s: kalau free...silalah jenguk blog aza...kita budak baru belajar nak berblog..hehehe

Hirda Ibrahim said...

aku haram x ikuti perlembangan tudung ni. yg aku tau, time nk beli, design dia cun, kain ok, kaler ok. aku beli. aku pernah dgr design datuk K, CT la. ntah apa2 le derang ni dok reka nama2 tu..
ha ha ha.. lawak gila.
iena tudung yg 2nd last tu cam matching jek baju raya aku...*wink *wink.
tudung pink itu sungguh kiutttt..

aku pun x beli tudung lagi ni, nk beli kat kg or PKNS le nampaknya.

Anme said...

pehhh soping tudung x ckp aku...ampehhhh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...