About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, September 15, 2008

Heppy Monday..banyaknyer nak updated ni...

Salam.. n happy monday..
Monday ..monday..biler nak friday ni???..keh..keh..
Banyaknyer entry yg aku nak buat ni..antaranyer :
1. baju raya rizqi besau..
2. biler Jannah ngan Rizqi bergambar..
3.Kursus Buat kek
4. Buka posa kat hotel everly resort
5. majlis Pertunangan Angah..
6.Rizqi dah start makan nestum..
7. Jannah mewarna..

Adoii..maner yg aku nak start dulu ni..
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

6 pesanan:

`aza`~ummie afiq~ said...

sabaq iena...buat satu persatu...banyak entry nak kener buat tu...hehehe atau boleh buat mix entry semua masuk terus :)

eija28 said...

byknyer citer nak hapdate kak eina....boleh buat mix x entry tu semua?nak tanya kak eina nie...camner nak buat pari2 tu terbang erk?

Cik Puan Mimi said...

eina, mimi selalu buat camni.. eina update satu2 citer tu, pastukan kat post option tu eina bubuh tarikh siap2.. 1 entry 1 tarikh..jadi setiap hari pasti ada entry baru.. so tak de la kita hari2 nak update blog kan kalau tak de masa.. faham tak?? kalau tak faham call mimi..

Sue@MamaMaryam said...

byknya n3..akak buat siap2 then auto publish mcm sy.. sennag hati bila dah siap n3 utk seminggu...hahaha..

Hirda Ibrahim said...

aku nk semua sekali!! ha ha ha
ps: weih tu apa luahan perasaan kat kanan blog ko nih?? sapa yg kata ko MENGULAR?? panas..panas...

lieya_latif said...

kak iena, lieya pun belajat ngan kak mimi camne nak hapdet ikut mase tu....seb baik le kak mimi tu cikgu yg baik, layan kan ajek anak murid die yg selalu tanye nie...he he eh eh mekasih kak mimi...cayang akak!!!

kak iena tak sabo nak tgu entry kat everly resort tu...kat situ mkn best kan...

pergh kak ...hot tul ruangan kat sebelah tu....sape kat ngular tu...meh kite sepak org tu laju2 kat muke...he he he

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...