About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Thursday, September 25, 2008

Citer Jannah....

Selalunyer sebelum aku p kejer hubby aku akan mandikan Jannah dulu..Mandi pagi ni memang dah terbiasa dari Jannah umur 1 tahun, maser Jannah start pandai jalan lg..seronok tengok dia kemas pagi2.. dia ni pulak pantang nampak abah dia masuk toilet, tergedik2 nak ikut..alaa mandi pun pakai air suam2 kuku..tu yg best tu..tapi last week jannah bangun awal, waktu org nak sahur kul 4.00 pg dan sambung tidur balik kul 5.30 pg sampai kul 7.30 pg.. tu yang tak sempat nak mandikan dia..kecian pun ader..tapi dalam keadaan kelam kabut tu sempatlak dia buli adik dia ngan letakkan 2 biji bowling kanan dan kiri..
Muka ngantukkk...Masih sempat buli Rizqi..cian anak mama..

Ok ni lak hobi Jannah..suker sangat mandi ala2 puteri2 raja..kalo ngan mama tak merasalah.kirim salam...kalo ngan abah..habislah duit air...abah memang rajin layan Jannah mandi ni ndak2 kat umah nenek, toilet belakang agak besar...kalo toilet bilik tak merasalahh...

besen pun besen lah..janji boleh main sabun..

basuh aper tu cik kak oi!!!???

tengok tu main sabun..abislah stok sabun mandi aku mcm ni..

la ni, aku dah belikan sabun yg agak murah jer untuk Jannah mandi..kalo tak bankruplah aku guna J&J..ckit2 picit..ckit2 picit..untuk Rizqi masih guna J&J..keh..keh..jahat tak aku???..


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

6 pesanan:

Fateen said...

amboilah jannah, mmg gaya puteri2 bersiram...bagus gak gitu, payah daki nak lekat, betul tak jannah.. tp x ptt btl jannah buat rizqi gitu tau..haahhahaa, cian dia kena buli ngan kakak yea..

lieya_latif said...

ini mcm toke sabun pun boleh bankrup....hehehehehe alah dah name budak kak, mmg suke main air ngan bubbles2 ni...same laa cam mia n mija.....lieya plak, agak2 dieorg nak main air lieya bagi jek shokobutsu....kan buih byk tu...tapi time mandi still pakai j&j lagi he he he he

auw!!! cekci le jannah...shaangaat shomels....

Hirda Ibrahim said...

aku sejak hardy pandai main sabun ni, aku beli Carrie Junior je kat dia.
tapi aku tetap guna J&J milk bath kat diri sendiri ok? hahahha..aku lagi kejam fr ko iena...
sejak Selangor dpt air pree ni, hardy leh berendam sesuka ati dia.. eksyen nihhh...

Mimi~Najeeb said...

nasib baik la najeeb x suka main buih sabun...yg dia suka main air ..dongak kat paip and minum air tu!! atau kalo shower pun dia hala ke muka and bukak mulut!! kadang2 sempat tarik..kadang2 tak sempat huhu

Sue@MamaMaryam said...

hihi mmg ala2 puteri gitu :) mandi buih tu.. kulit jannah mesti licin n gebu .. sama la akak..klu maryam mandi ngan ayah merasalah dia..klu ngan mama..kem salam..hiks...

Cik Puan Mimi said...

halamak, puteri tengah bersiram ler.. tapi puterti agak cencored sikit.. malunyer...

betul cakap lieya tu, pakai shukobutso banyak buih tau.. wangi pun wangi sangat

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...